Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig van időm változni? 17/L

Meddig van időm változni? 17/L

Figyelt kérdés

Sok dolgot elrontottam az életemben és gyenge voltam,annak ellenére,hogy mindenki szentnek és megtörhetetlennek hisz.

Változni szeretnék. Végre teljesen erős lenni.

Hogyan tudnék határozottabb lenni? Egyszerűen csak váll rántva elmenni mások véleménye mellett? Néha az öbizalmam teljes mennyisége elszáll,viszont olykor annyira büszkén állok ki magamért,hogy tanácsokat kezdenek kérni tőlem.

Mi ez a kettősség?

Honnan tudhatom,hogy tanúltam a sors leckéiből,miközben megint újabbak terítenek le?

2017. aug. 2. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok azt hiszem. :)
2017. aug. 2. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Időd csak annyi van rá amennyit rászánsz...

Énis éigy voltam ezekkel a dolgokkal nekem az edzés, gyúrás segitett láttam milyen eredményeket érek el ,róbáld ki teis nem fogsz benne csalódni ;)

2017. aug. 2. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Életed végéig
2017. aug. 2. 22:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is elkezdtem sportolni. Egészségesen táplálkozni, és minden egyéb.

Csak épp nem tudom,másképp fogom-e érezni magam belűl annak ellenére,hogy kívűl már változtam.

2017. aug. 2. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:

"Végre teljesen erős lenni."

Kale te vagy az?

https://www.youtube.com/watch?v=2zdPiJQj3Gk

2017. aug. 3. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!