Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem fog már változni?

Nem fog már változni?

Figyelt kérdés

Tesóm eléggé el lett kapatva, és folyamatosan ugyanazokat a köröket futja le. Találnak neki egy munkát, bejár pár hónapig, majd felmond és hazaköltözik anyámék nyakára.

A fizetést kevesli, a semmire akar több százezres fizetést, kb. arra, hogy megszületett. Beíratták autósiskolába is, otthagyta. Nagyképű, önző.

Most megint nagy dicsmenet volt, megint ugyanaz a kör, kapott új telefont, laptopot, elköltözéshez pénzt, aztán egy hónapig bírta, a pénzt elverte, a főbérlő ismerős szüleimtől kérte el a lakbért.

És nem szégyelli tesóm. Neki ez természetes. Egyszerűen nem ég le a pofájáról a bőr, bármit tesz. Otthon meg cipőben járkál a frissen felmosott padlón, felháborodik a kaján. Én rá sem nézek, ha otthon vagyok. Ha kedves vele ember csak pénzt akar. A szüleim sokat veszeketdek vele, de már nem érdekli őket. Mondjuk az nagyon dühít, hogy mindig elhiszik a baromságait és adnak neki pénzt. Többször kértem őket, hogy fogják szigorúbban, érdekes módon velem tudtak szigorúak lenni. Többször mondtam, hogy én nem fogom eltartani, meg mosni, főzni rá. Ilyenkor az volt a válasz, hogy majd összeszed egy ügyes lányt.

29 éves férfiról van szó.

Van hasonló ismerősöd, aki a rokonaira, testvérére maradt?

2017. júl. 31. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Király a csávó, lennék a helyében.
2017. júl. 31. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja nagyon király, az ilyenekből lesz aztán hajléktalan.
2017. júl. 31. 13:58
 3/3 A kérdező kommentje:
És lőn: előbb hívott, apám ki akarja dobni otthonról, mert elege lett, adott neki pár napot még munkakeresésre. Tőlem akart pénzt kérni, de elküldtem a fenébe. :) Most legyél király csávó, haha.
2017. júl. 31. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!