Meglehet változni gyökeresen belsőleg?
pesszimista, depresszív, önbizalom hiányos, türelmetlen, nem túl kitartó, de nagyon makacs ember vagyok..
Hajlamos vagyok halogatni dolgokat, az utóbbi időben nagyon lusta lettem.. Hajlamos vagyok a késésre, figyelmetlenségre.. Valamit mindig elhagyok, nagyon szétszórt vagyok.. illetve könnyen feladom a dolgokat.. és nem tudom elviselni, ha hibázok (akár csak egy nagyon apró hibát is követek el)
.De céljaim vannak.. Többször már próbáltam változni, hogy pozitív leszek, és kitartok a céljaim mellett.. de ez általában csak rövid ideig tartott..
Szeretnék megváltozni, és amit leírtam, ennek az ellenkezője lenni.. Szeretnék pozitív, önbizalommal teli, pontos, türelmes, kitartó, szorgalmas ember lenni...
de lehetetlennek tűnik... Meglehet változni ilyen sok dologban egyik napról a másikra?
kell elhatározás, motiváció és tettek!
23F
Meglehet!
De hosszú évek során.
Pl. teljesen más vagyok, most a 40 felé, mint huszonévesen voltam, vagy, mint 15 évesen. És nem az életkorból adódó változásokra gondolok, hanem alapvető jellembeli vonásokra.
Máté evangélium 5:3 "Boldogok, akik tudatában vannak szellemi szükségletüknek.".....
Tegyél egy próbát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!