Mi a gyk átlagéletkora?
Szeretném megtudni a gyk átlagéletkorát, igy kérlek ird meg. Csak is őszintén... ha szétakarod trollkodni, inkább nyitok egy masik kerdest, de ezt ne.
Köszönöm, ha segítesz....
15/L
A szexualitás témakörben a leggyakoribb a 13-16 éves kíváncsi tinik, és a 16-25 éves lányok/nők, akik nem szeretnének teherbe esni, valamint a 40-50-60-as pedofil faszik, akik biszex fiúkra izgulnak.
Szóval, eléggé megoszlanak a vélemények itt. (Én csak röhögni járok ide.)
Aztán, van a tini párkapcsolatok kategória, ahol a terepet értelemszerűen ugyancsak a 12-16 éves korosztály uralja. (Valamint, elenyésző mennyiségben itt is megtalálhatók a lassan változó korba lépő úriemberek, természetesen.
A felnőtt párkapcsolatokban nagyjából azok az emberek vannak, akik már 14 évesen is felnőtt problémákkal küzdenek (erőteljes irónia), plusz a valóban felnőtt 20-40 éves emberek, kevésbé valós problémákkal.
A politika témakörben az ikonikusan elképzelhető, Monopoly emberkére hasonlító, általában MSzP-s homo sapiensek tárgyalják ki a magyar, illetve világpolitika jelenlegi állását, valamint ezerrel szidják Orbánt és Trumpot felváltva. Az átlagéletkort itt olyan 45 fölöttire saccolom.
A többiről nem tudok véleményt mondani.
Én 17/F
Szerintem kb 25 az átlag
Ahogy én láttam mostanában: 14-19
Én speckó 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!