Mi a gyk átlagéletkora?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni a gyk átlagéletkorát, igy kérlek ird meg. Csak is őszintén... ha szétakarod trollkodni, inkább nyitok egy masik kerdest, de ezt ne.
Köszönöm, ha segítesz....
2017. aug. 2. 19:03
11/29 anonim válasza:
Nehéz kérdés, de a családi kapcsolatok, tiniszerelem, szex, számítógépek, szépség témakörökben a 11-18 év közöttiek kérdeznek és olvasgatnak főleg.
12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment mindenkinek a zöld pacsi... jöhetnek meg 🤗
2017. aug. 2. 19:59
13/29 anonim válasza:
A tini ês a játék kategória valószínűleg eléggé lehúzza az átlagot, én 20 körül tippelném.
27\f
14/29 anonim válasza:
Szerintem 25 körül lehet az átlag.
15/29 anonim válasza:
Én 14 vagyok, szerintem a gyk átlagéletkora olyan 20-25 között van.
16/29 anonim válasza:
Szerintem is olyan 25 az átlag. Én 27 vagyok.
17/29 anonim válasza:
Tudományokban és politikában azért magasabb az életkor. Ott vannak bőven 50 felettiek. A legidősebb akivel beszéltem (márha ugye igazat írt) az 73 éves volt.
Én 42 vagyok.
18/29 anonim válasza:
22 vagyok, a válaszolók között többnyire a 20-as korosztályt látom a leginkább dominálni, de ők csak a válaszolók, akik írnak kort is a válaszukhoz, sokan nem szoktak.
19/29 anonim válasza:
Szerintem is huszonvalamennyi az átlag, a legnépszerűbb kategóriákban sok a fiatal. De amúgy én is kíváncsi lennék kategóriákra lebontva meg a teljes oldalra nézve is a kérdezők és válaszolók átlagéletkorára.
Nem hiszem, hogy ezzel bármit is segítek, de én 20 éves vagyok:)
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😊
Irjátok még. 😊
2017. aug. 3. 04:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!