Fiúk! Titeket is leszólnak a lányok ezért?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttünk haza egy 2 hetes németországi kirándulásról.Érthető módon odafele és visszafele is megálltunk pisilni.Mi fiúk egy fa mellé álltunk és pisiltünk...De a lányok ahelyett,hogy ők is elintézték volna a dolgukat egy bokorban,bennünket néztek,hogy pisilünk,aztán persze összeszorított lábakkal nyavalyogtak a következő benzinkútig,hogy "nekünk pisilni kell".A ti társaságotokban is ilyenek a lányok?2017. aug. 2. 17:28
1/8 anonim válasza:
A lányok nem szeretnek nyilvánosság előtt pisilni (én sem szeretek), én is inkább várok egy benzinkútra. A fiúknak meg ez egyszerűbb gondolom. 12/L
2/8 anonim válasza:
#1 vagyok
Vannak olyan lányok, bár mi kirándulásokon egy benzinkútnál szoktunk wc-re menni. Igen vannak olyan lányok. Én is olyan vagyok. Meg szerintem undorító a fűbe pisilni.
3/8 anonim válasza:
Én szeretem a lányokat ezért a tulajdonságukért. Az ilyen lányoknak erős a záróizma és ezért jók a szexben is. Nem hátrálnak meg egy kis nehézségtől. Tehát kitartóak, nem hisztisek. Meg magát a pisi tartogatást is szexinek tartom. Főleg ha önként vállalják és még látszik is rajtuk. És ha ezt még vidáman, poénosan is teszik azok a király csajok.
4/8 anonim válasza:
Utolsó, te beteg vagy. :D Amúgy milyen záróizomról beszélsz ott?:D A kettőnek semmi köze egymáshoz, nem a vaginájukon keresztül pisilnek... nem ártana legalább az alapokkal tisztában lenni bioszból. :D
Azt viszont nem értem, mi az undorító a fűbe pisilésben, mármint utolsó előtti?:)
5/8 anonim válasza:
Ha muszaj akkor en a természetben is szoktam pisilni
7/8 anonim válasza:
Ugye ez nem megint az a pisilős troll?:D
Egyébként én is jobban szeretek ilyenkor benzinkutaknál, kényelmesebb is, és nem lát senki..
8/8 anonim válasza:
A férfiaknak jóval könnyebb, nem kell gugolni és nem látszik ki a kufer. De dőreségnek tartom csak emiatt tartogatni, kellemetlenséget okzoni magamnak. Az meg hogy jajj fű!! hacsak nem a térdedig ér finnyáskodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!