Lányok! Ti rá meritek bízni a bevásárlást a párotokra?
A kérdésem lényegében az lenne, hogy az olyan férfiak akik nem ezen területen dolgoznak ( pl szakácsok) felismernek e adott élelmiszereket.
Én pl hiába kérek zellert, karalábét meg káposztát :D káposzta helyett kaptam már salátát. Uborka helyett meg cukkinit. Finomliszt helyett réteslisztet, tejföl helyett joghurtot, normális állagú só helyett ilyen nagy szemcséset amiben még kövek is voltak... máskor bele se fog a listába, hiába hív fel, hogy épp boltban van mit vigyen :D pedig nem azt írom hogy X ételhez valót, hanem listába szedem 5-6 alapanyag max. Hazajön és nem hoz semmit ebből, mert azt mondja neki ez nem megy azt se tudja milyen kell.
Az alapvető egyszerű dolgokat haza tudja hozni, tej, kenyér, sajt, gabonapehely, még a párizsit is felismeri :D de mást nem nagyon.
Ti mit kaptatok már valami más helyett amit kértetek?
És nektek hoz haza alternatívát, ha az nem volt amit kértetek?
Pl: hozz 5 zsemlét. Ha nem volt, nem hoz helyette kiflit, hanem abszolút nem hoz semmit, mondván nem volt :D csoki típus megjelölésnél ugyan ez, ha nincs twix nem hoz egy marsot :D
Nyugtassatok meg, hogy ez másnál is így van...
A húgom is pont erre panaszkodott egyik nap a párjáról, hogy nem tud ezt meg azt megkülönböztetni a boltban.
Apukám egyébként ugyan ez.
Pedig okos értelmes emberekről van szó, de valamiért a zöldségek közt elvesznek.
A lustaságban is van valami hiszen minden ki van írva, kiváltképp a tescoban láttam, hogy ahogy kikerült a cukkini egy hét múlva kirakták rá A/4 es lappal is, hogy cukkini a picike árjelző mellé :D biztos nem véletlen.
Ramerem
Szerintem is szrik bele
mindenhol erted MINDENHOL kivan irva hogy mi micsoda
Ha nem is ismeri fel olvasni azert csak tud
Rá. Ma reggel is, mire felkeltem már bevásárolt, és neki készült a főzésnek. <3
1-2x volt csak, hogy elveszett a sűrűben, de nem teljesen az ő hibája. Kértem egy dolgot, ami akciós volt. És az üzlet ahol vásárolunk az akciós cuccokat kiteszi a főfolyosóra, hogy minden vaksi belebotoljon. Nos a párom pasi. Ő azt a dolgot célirányosan a helyén kereste, a többi között és nem az akciós cuccok között. És ezért meg sem találta. Helyette hozott másik fajtát. (kevesebb is volt, meg drágább is, de sebaj). Azon jót nevettem.
De nálunk azért működik a rendszer, mert az esetek nagy többségében, együtt vásárolunk. Nagyon sokszor volt már velem az üzletben így tudja mit hol, talál és mi az amit én kedvelek.
A papám szintén nem tud bevásárolni, de a mamám éveken át kiszolgálta, most meg szívja a fogát.
Ez azért egy kicsit gáz, hogy egy felnőtt férfi nem tud egy bevásárlást elintézni. Ha te ne adj isten lebetegszel akkor mindketten éhenhaltok, hert a pasid a kenyéren kívül más ételt nem ismer meg?
Szerintem néha ragadt kézen és vidd el magaddal vásárolni, mert ez így tarthatatlan
Miért ne merném? A párom full felnőtt, aki el tudja látni magát, szóval igen, felismeri az élelmiszereket.
Komolyan mondom, mióta megy az szenzáció számba, hogy egy pasi nem síkhülye az élethez?
Az, hogy egy pasi ne tudjon alapvető élelmiszereket bevásárolni nem aranyos meg vicces, hanem ultragáz.
A pasim ma reggel úgy vette meg nekem a tökéletes betétet (nála aludtam és elfogyott a táskámból), amit a legszívesebben használok, hogy meg se kérdezte, melyik kell, csak emlékezett rá, hogy nézett ki az, ami nálam látott. MINDFUCK :D
Olyan előfordulhat mondjuk, hogy mivel a párom arab, nem bírja elolvasni a magyar címkézésű dolgokat, vagy a tipikusan magyar élelmiszereket nem ismeri (mittomén, erőspista :D), de igazából még ilyen jellegű gond sem merült fel eddig, de épp felmerülhet a jövőben. Mindenesetre eddig megoldotta :D
Komolyan lehet valaki ennyire életképtelen?
Nem bántásból de komolyan.
Annyira telibesza*rja amit mondasz hogy nekem fáj. Mennyire nehéz felismerni a telfölt? És az uborkát? Ba*szik rá ezért meg se nézi mit vesz le a polcokról.
Úristen..ha nem 15 éves akkor nagyon gáz.
Az én barátom egy rántottát esetleg megcsinál, azt is elégeti de ha azt mondom hogy hozzon csicseriborsót nem haleledelt vesz.
Rá merem, sőt, egy ideig, amíg pár hónapos volt a lányunk, szinte mindig egyedül intézte a bevásárlást, amíg én otthon voltam a pici babával. Így volt egyszerűbb, gyorsabb, a gyereknek is a legjobb.
Sose volt gond, már csak azért sem, mert mindketten szoktunk főzni, a konyha nem kizárólah az én fennhatóságom alatt van, gyakorlatilag együtt alakítottuk ki a háztartást, hogy milyen élelmiszerek kerülnek a hűtőbe, kamrába. Tudjuk mindketten, hogy mi hiányzik, mi van fogyóban, miből milyet szoktunk venni. Egyikünk sem szakács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!