Lányok! Ti rá meritek bízni a bevásárlást a párotokra?
A kérdésem lényegében az lenne, hogy az olyan férfiak akik nem ezen területen dolgoznak ( pl szakácsok) felismernek e adott élelmiszereket.
Én pl hiába kérek zellert, karalábét meg káposztát :D káposzta helyett kaptam már salátát. Uborka helyett meg cukkinit. Finomliszt helyett réteslisztet, tejföl helyett joghurtot, normális állagú só helyett ilyen nagy szemcséset amiben még kövek is voltak... máskor bele se fog a listába, hiába hív fel, hogy épp boltban van mit vigyen :D pedig nem azt írom hogy X ételhez valót, hanem listába szedem 5-6 alapanyag max. Hazajön és nem hoz semmit ebből, mert azt mondja neki ez nem megy azt se tudja milyen kell.
Az alapvető egyszerű dolgokat haza tudja hozni, tej, kenyér, sajt, gabonapehely, még a párizsit is felismeri :D de mást nem nagyon.
Ti mit kaptatok már valami más helyett amit kértetek?
És nektek hoz haza alternatívát, ha az nem volt amit kértetek?
Pl: hozz 5 zsemlét. Ha nem volt, nem hoz helyette kiflit, hanem abszolút nem hoz semmit, mondván nem volt :D csoki típus megjelölésnél ugyan ez, ha nincs twix nem hoz egy marsot :D
Nyugtassatok meg, hogy ez másnál is így van...
Akkor hát úgy látom, hogy csak az én családom férfitagjai zöldség meg úgy ámblokk bevásárlás analfabéták.
Bár van egy barátnőm, akinek az apukája a mikrót sem tudja használni :D Amikor nem melegítette meg neki a kaját, fogta és megette hidegen. Na ő ugyan ez, de ő egy üdítőt sem vesz meg.
Igen, valószínűleg, ha lebetegszem akkor vagy éhen halunk, vagy mirelit kaján élünk majd, esetleg szendvicsen. Voltaképp mindegy, mert ha megtalálná is amit kérek, akkor is nekem kéne megfőzni. Most tapasztalta, hogy jé, létezik olyan gáztűzhely, amit nem gyufával kell begyújtani, mikor mindenképp anyámra akart sózni egy doboz gyufát, hogy jó lesz a tűzhelyhez :D
Legalább kompenzálja azzal, hogy takarítanom nem kell, abban profi.
Ez van, kiskorában anyukája és a nővére mindent elé tett, nem hiszem, hogy egyszer is végignézett egy főzést vagy ilyesmi, főleg, hogy konyháról hordták haza a kaját. Elolvasni meg lusta, különben örökké tartana egy bevásárlás mire mindenből sikerülne azt venni amit kell. Így bele se kezd.
Csak az élelmiszerrel van így, minden mást meg tud venni amúgy, vegyi árú, ruhát is méretben mindig tökéleteset hoz ha meg akar lepni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!