Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ennyire a kövér...

Miért utálják ennyire a kövér embereket?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Itt ez a kérdés is. Szerintem ez elég durva.

Én nem vagyok kövér, de mégis nagyon zavar. Nem tudjuk miért hízott el, kitudja miért eszik sokat. Szerintem mindenkinek vannak függőségei, a cigiseket senki sem csúfolja hogy "fekete tüdő" meg ilyesmik, az alkoholizmus szinte menő (lásd: Tibi atya), a drogosokat sem csúfolják max megveti őket a társadalom. De a kövéreket szinte minden ember, vagy lenézi, vagy csúfolja. Ha van egy tökéletes lány, aki okos szép de mondjuk kövér azt lenézik és megvetik. Pedig nem olyan könnyű diétázni sem, nekem régebben volt 10 kg feleslegem és borzasztó volt mire leadtam, bár megérte és ki lehetett bírni.

A fenti csak az én véleményem, igazából nem is erre kell reagálni hanem a kérdésem: szerinted miért utálják ennyire a kövéreket, miért csúfolják őket, miért éri őket ennyi bántás?

2017. aug. 2. 10:15
1 2
 11/14 biankatoth14 válasza:
90%

Itt ülök , olvasom a kommenteket, és egy szt vettem észre hogy egy könnycsepp gördül le az arcomon. Én nem vagyok sovány. Kiskormoban volt egy betegségem. Hízni kedtem. Majd úgy 5. osztályban kezdtek el csúfolni . Mindenféléket mondtak rám . Soha eggyetlen egyszer sem kérdezték a miértjét , csak bántottak. Én pedig mit csináltam ? A bánatomat evésbe fojtottam. Csak én tudom hányszor forglódtam éjszaka kisírt szemmel, aztán reggel úgy kellett tenni mintha minden rendben lenne. Egyszerűen nem tudtam felfogni miért csinálják? A szembe mondták, nem titkolták. Mikor egy beszólósnál , nem bírtam tovább elsírtam magam. De ott megfogadtam hogy ezek miatt soha de soha nem fogok többet sírni. Most ott tartok hogy 3 hónap alatt 6 kg-ot fogytam. És csak köszönni tudom nekik

Ez amit leirtam nem sokban tartozik a kérdező miértjének a válaszára. De ez amit az efféle emberek művelnek lelki terror. Akik hozzám hasonlóan jártak , csak annyit hogy fel a fejjel mert bár nem ismerlek szertintem gyönyörű vagy.

14L

2017. aug. 4. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem maga a kövérség a baj, az csak az eredmény. Eleve taszító, ha valaki igénytelen a testére, lusta mozogni, nincs akaratereje, és ezt még rá is fogja dolgokra.

Pl genetika --- az úgy max 70kg-ig játszik szerepet, 100 kilósan már bőven nincs hozzá köze

Pajzsmirigy/hormonok --- vannak jó orvosok, gyógyszerek, kezelések, amik után már nem lehetne kifogás, de nagy része el sem megy orvoshoz. Kigooglezza magának hogy PCOS-es és az esélytelenek nyugalmával zabál tovább.

Inzulinrezisztencia --- itt is el lehet battyogni endokrinológushoz, dietetikushoz, akik segítenek. Sokan fogytak már le.

Ez a bosszantó, hogy sokan tényleg semmit nem hajlandóak tenni a kövérség ellen. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem szabad megalázni senkit a kinézete miatt. Lehet véleményünk, de tartsuk magunkban.

2017. aug. 6. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

"Pajzsmirigy/hormonok --- vannak jó orvosok, gyógyszerek, kezelések, amik után már nem lehetne kifogás, de nagy része el sem megy orvoshoz. Kigooglezza magának hogy PCOS-es és az esélytelenek nyugalmával zabál tovább.

Inzulinrezisztencia --- itt is el lehet battyogni endokrinológushoz, dietetikushoz, akik segítenek. Sokan fogytak már le."

OLVASS MÁR EL EGY BELGYÓGYÁSZAT KÖNYVET!!!!!!!

2017. aug. 10. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Én pl azért utálom a kövéreket, mert nagyon sokszor még hisztisek és nagypofájúak is. És inkább az összes többi ember a rossz, csak nehogy nekik mozogni kelljen és fogyni. Szerintem a kövérség igénytelenség. Én is voltam kövér, és tudom jól hogy rosszul éreztem magam miatta, de ahelyett hogy kikértem volna magamnak hogy fogadjan el disznónak inkább lefogytam. Ezért most fel is b..asz hogy más miért nem fogy le? Ne rimánkodjon hanem tegyen magáért.
2018. máj. 13. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!