Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi esélyem lehet így...

Mennyi esélyem lehet így egyetemen összejönni egy szép lánnyal?

Figyelt kérdés
A lényeg az lenne,hogy egyáltalán nincs gyakorlatom a lányokkal vele beszélgetésben eddig az volt a jellemző hogy mindig rástresszeltem arra hogy elutasít vagy levegőnek néz..Sokszor azzal is bajaim vannak hogy beszélgetés közbe a másik szemébe nézzek és sokszor ez is furcsa másoknak még ha nem is mondják.Van itt olyan aki egyetem előtt nem boldogult jól a lányokkal,de ott megtudta oldani a dolgot?

2017. aug. 1. 23:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%

29#

Nem magadból kéne kiindulni. Tudod, vannak olyanok akik helyén tudják kezelni a dolgokat. Én nem egész nap itt lógok és rinyálok mint te, hanem napi egycser végigfutom a kérdéseket, aztán csinálok egyéb dolgokat és mellette kb fél-egy óránként felnézek. Így van időm értelmes dolgokat is csinálni. Ugye milyen elképzelhetetlen dolog, hogy valakinek nem csak a netből áll az élete? A végén még elmondom, hogy van egy több mint két éves kapcsolatom egy gyönyörű lánnyal. Gondolom a következő kommentedben már írod is, hogy hazudok, mert neked elképzelhetetlen az ilyen

2017. aug. 3. 06:54
 32/35 anonim ***** válasza:
78%
Ja és mégvalami. Én nem csajozasi tanácsokat adtam, hanem ahhoz segítettem, hogy hogy szerezz barátnőt. Csajozni minden idióta tud, abban nincs semmi kihívás, hogy megfektess egy par jött-ment csajt. Egy normalis lányt találni, akivel kölcsönös a szeretet, na az a nehéz dolog.
2017. aug. 3. 06:57
 33/35 anonim ***** válasza:

Én egy másik 71%-os vagyok.

Mit fogsz tenni annak érdekében,hogy ne ugyanolyan legyen a szerelmi életed,mint eddig? Mert mindent ugyanúgy csinálni,mégis változást várni,az nem igazán megy. Mivel fogsz másként közelíteni a nőkhöz ha elkezdődik az egyetem,mint most?

2017. aug. 3. 11:45
 34/35 anonim ***** válasza:
Amúgy hihetetlen, hogy neked meg a kis pátyolgatottadnak SEMMI önkritikája nincsen, diszkó rötyije meg hasonlók, látszik, hogy a mai napig nem sikerült senkit összeszedned, mert belül rohadsz.
2019. szept. 22. 15:20
 35/35 anonim ***** válasza:

#33 most is egyetemre járok kisapám, de azért nyugodtan találj ki rólam minden ökörséget, állíts fel egy madárijesztőt aztán püföld nagy bőszen. Vicces nézni, ahogy erőlködsz. Hát igen, a 8 általános faiskoláddal te max. akkor jutsz egyetem közelébe, ha az építkezésén kevered a maltert.

Ha jártál volna egyetemre, tudhatnád többek között azt is, hogy az egyetemi bulikban a legkönnyebb felszedni valakit, de ezt úgyis hiába magyarázom bukdácsoló elemiseknek.

Neked is csak a fröcskölődésig sikerült eljutnod, kisapám, és akkor te ugatsz le másokat, hogy megkeseredett, meg primitív :D LOL, néztél már tükörbe?

Az meg mit zavar téged, hogy "pátyolgatom" az illetőt? Ja értem, miért is nem rúgok bele én is jó nagyokat a földön fekvőbe, úgy mint te, ez ám az emberhez méltó civilizált viselkedés, ugye? Segítség helyett ugassuk le, hihihi-hahaha, de jó móka, az értelmi szinted egy ötévesé, aki a kukijával játszik a házuk előtt a porban.

Szánalomtenger vagy, kisapám. A mínuszt zsigerből kaptad.

2019. szept. 22. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!