Mennyi esélyem lehet így egyetemen összejönni egy szép lánnyal?
Mily meglepő, hogy az 55%-os hisztigép is isteníti a komcsi időket. Ebből is látszik, hogy mennyire tisztában van a világ dolgaival.
Kérdező!
A mostani állapotodban nem sok rá az esély. Elég nehéz lesz úgy ismerkedned, ha csak hebegsz-habogsz a csajok közelében és még a szemükbe sem mersz belenézni. De az a jó hír, hogy ezen lehet segíteni. Ne várj az egyetemig, kezdj el most ismerkedni. Nem feltétlen barátnőt akarj, hanem csak simán beszélgess lanyokkal, hogy rájöjj, hogy ők nem valami idegen faj, nem akarnak megenni, nem akarnak kiherélni(majd csak a hazasság után :D ), szóval nincs okod félni tőlük. Meg ugye nem árt fejleszteni a kommunikációs képességeidet, megérteni egy kicsit a női logikát. Ja és ami a legfontosabb, ne add fel mert ha feladod akkor te is olyan leszel mint az itteni nőgyűlölő lúzerek.
Szerintem nagyon jók lehetnek az esélyeid. Be kell járni egyetemre, egyetemi könyvtárba, egyetemi eseményekre stb. és igenis lesznek lehetőségeid, ebben biztos vagyok.
Én ugyan egyetemista vagyok, de egyrészt van barátnőm, másrészt nem igazán járok be, csak a kötelező gyakorlatokra, ott meg csak kanok vannak, DE tudom, hogy egyébként rengeteg a kiéhezett pin@!!
11 "nem külön faj" -ez jó:D, igen, célszerű segédkönyvet beszerezni és tanulmányozni
Ha rosszindulatból írtam volna, akkor azt írtam voltna, hogy egy nyomorult lúzer vagy, amiért 19 évesen még nem értél csajhoz. De én tanácsokat adtam neked, hogy hogy javíts a személyiségeden. Vagy jobb lett volna, ha én is beállok a sorba nyalni a seggedet? Azt hiszed, hogy ha eddig messze elkerültek a nők, akkor majd ezután varázsütésre imádni fognak majd? Szerinted így működik az élet? Mert ha igen, akkor nagyot fogsz majd koppanni.
De egy haszna volt az írásomnak. Ismét bebizonyítottad, hogy a fajtádon nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!