Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi esélyem lehet így...

Mennyi esélyem lehet így egyetemen összejönni egy szép lánnyal?

Figyelt kérdés
A lényeg az lenne,hogy egyáltalán nincs gyakorlatom a lányokkal vele beszélgetésben eddig az volt a jellemző hogy mindig rástresszeltem arra hogy elutasít vagy levegőnek néz..Sokszor azzal is bajaim vannak hogy beszélgetés közbe a másik szemébe nézzek és sokszor ez is furcsa másoknak még ha nem is mondják.Van itt olyan aki egyetem előtt nem boldogult jól a lányokkal,de ott megtudta oldani a dolgot?

2017. aug. 1. 23:39
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
72%

Jobb lesz a helyzet, ott értelmesebb lányok lesznek.

Nem tudom, talán segítő, hogy a lányok még jobban félnek,"rástresszelnek" arra, hogy elutasítják őket vagy levegőnek nézik... Bátorság!

2017. aug. 1. 23:47
 2/35 anonim ***** válasza:
16%
Hm. Hát ha akkora disznó szerencséd van, hogy találsz egy szép lányt, aki nem felszínes és nem is anyagias, akkor elméletileg van rá esély. De számíts rá, hogy bődületesen nagy lesz a konkurencia!!!
2017. aug. 1. 23:55
 3/35 anonim ***** válasza:
15%
Semennyi, ha nincs sok penzed vagy nem nezel ki nagyon jol.
2017. aug. 2. 00:07
 4/35 anonim ***** válasza:
94%

Na megérkezett a két keserűjóska. Oszt anyátok mennyire anyagias, apátok mennyire jóképű?

Kérdezőnek:nálunk az évfolyamon volt pár elég félénk srác, valahogy ez misztikusnak tűnt a felsőbb éves, szép csajoknak, meg gondolom intelligencia, humor is társult hozzá...voltak meglepetések is! Ne hagyd, hogy az itteniek lehúzzanak a nyavalygásukkal!

2017. aug. 2. 00:35
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemen is van sok lány, aki meg a pasik terén tapasztalatlan, és bizony némelyik nem is akármilyen csajok! ;)

Az egy teljesen új közeg lesz, mintha egy teljesen új fejezetet nyitnál. Egyáltalán nem biztos, hogy egy olyan srác, aki sikeres volt a lányok terén középsuliban, az az egyetem alatt is az lesz, és ez fordítva is így van.

Sőt, meglátásom szerint, a nagyon arcoskodó srácokat inkább szánalmasnak tartják a legtöbben, hiszen nem céltalan p_csák.

2017. aug. 2. 00:36
 6/35 anonim ***** válasza:
9%

#4 aranyapám, az én szüleim még anno az "átkozsban" jöttek össze, amikor a valódi értékek - intelligencia, empátia, tisztesség - domináltak, nem pedig az, hogy mennyire vagy kigyúrt, mennyi pénzed van, mekkora a pofád, hány pasidat/nődet csaltad má' meg, hány lájkod van a Failbookon...

Egyébként meg magam is egyetemre járok, köszi a kérdésedet, és én ezt tapasztalom. A piros kezet pedig kaptad is helyből.

2017. aug. 2. 00:38
 7/35 A kérdező kommentje:
Én már túl vagyok azon a sztereó tipián hogy a nők csak a kinézetet és a pénzt nézik.Nem egy olyan ismerősöm van aki nem jó képű,nem okos,nem gazdag de még is van barátnője..Persze van sajna olyan aki inkább csak a felszínt nézi de nem ezekkel kell foglalkozni nyilván:)
2017. aug. 2. 00:41
 8/35 anonim ***** válasza:
93%

Csak azok festik negatív színben fel ezt a témát, akik rossz csajnál próbálkoztak, tehát akiknek valóban a pénz, a telefon és az izmok a fontosak, hiszen mégiscsak egy ilyen cicababa jól mutat az oldaladon, és menő a haverok előtt. Csakhát rosszul sült el a dolog, ezért csak ezt bírják szajkózni, hogy nincsennek értéket képviselő lányok. Persze, ha nem olyanoknál próbálkozol!

El sem hinnéd, hogy hány olyan lány van az egyetemen, akiknek lehet, még ennyire se volt dolguk fiúval, mint neked lánnyal.

És nem azért, mert bottal se nyúlnának hozzájuk, hanem azért, mert várnak a megfelelőre, és nem állnak le minden idióta pancserral. Szóval az, hogy valaki szép, nem zárja ki azt, hogy intelligens és komoly gondolkodású legyen, akivel lehet hosszútávon tervezni.

Úgyhogy egyébként azt tanácsolom, hogy ne félj a szép lányoktól, mert nem biztos ám, hogy ők olyan tapasztaltak. Vagy ha azok is, lehet még be is jön nekik a félénkséged. Hiszen attól, mert valaki visszahúzódó, attól még lehet izgalmas ember! És ezt a lányok is pontosan tudják.

Lehet, hogy lesz, aki egy szó után elküld, de lehet, hogy valaki egy jó beszélgetés után már elengedni se akar. ;)

Ettől szép az egész!

2017. aug. 2. 01:00
 9/35 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha tényleg összejönne valami mert már szeretnék valakivel minőségi időt eltölteni..A kockulás nem igen számít már nekem annak..

Persze akad pár barátom de velük nem sok a közös téma van.

2017. aug. 2. 01:02
 10/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Azért remélem 1 év múlva, a gólyatáborban összejön valami ismerkedés terén, nem úgy mint most, hogy a beszélgetés úgy lefullad, mint a kocsink, amikor először elindítottam. Xdd 17f
2017. aug. 2. 06:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!