Szólították már le titeket utcán, hogy van e kedvetek modellkedni?
Figyelt kérdés
Ez nem kamu? Pár éve volt egy időszak, mikor egymástól független helyeken megállítottak, hogy nincs e kedvem modellkedni. Ha jól emlékszem, négyszer.
Rögtön mondtam, hogy köszi, nem. Elég bizalmatlan vagyok az ilyenekkel. Ilyenkor névjegykártyát szoktak adni, nem? Veletek hogy volt? A fele csak valami perverz állat, nem?
2017. aug. 1. 00:05
11/16 anonim válasza:
Persze, hogy "az utcán sétált és csak úgy rátaláltak", hát csak nem mondja azt egy interjúban, hogy csináltatott magáról több százezerért portfóliót, aztán leszopott pár ...-t, hogy feljebb jusson :D
12/16 anonim válasza:
ja castingos qvának gondolom ....
14/16 anonim válasza:
Mindenfele hulyesegel leszoligatnak meg engem is az utcán pedig en fiú vagyok, ilyenkor inkább menekülj.
15/16 anonim válasza:
Engem és a volt osztálytársőmet vidéki város buszmegállójában szólítottak le, én Coca cola ezüst lány castingra lettem hívva de sajna kiestem azóta nem érdekel, osztalytársőm pedig már Georges Hobeika showján is ott volt. 😊😊
16/16 anonim válasza:
Ha tényleg modellügynökségtől van az ember, akkor ad egy névjegykártyát, amin van név, telefonszám, cégnév, honlap, minden infó, ez alapján utána tudsz nézni, hogy kamu-e. Ha meg csak úgy random odamegy egy ember, és semmi infót nem mond, legfeljebb csak egy telefonszámot ad meg, akkor nyilván kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!