Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Képtelen vagyok szurkolni...

Képtelen vagyok szurkolni bárkinek vagy bármilyen csapatnak! Normális ez?

Figyelt kérdés

Mindig is ilyen voltam, soha nem rajongtam senkiért és semmiért. Nem volt kedvenc zenekarom, énekesem, sportolóm. Hiába megy a foci eb vagy most a vizes vb, nem tudok szurkolni a magyar sikereknek, míg a többi ember az utcákra vonul örömében, magyar mezt húz és üvöltve drukkol. Elismerem őket, tisztelem őket de nem érint meg a dolog valahogy. A tehetségkutató műsorok is ugyanilyenek, nem tudok drukkolni nekik vagy egy focicsapatoknak se. Mások felhúzzák a mezt és megőrülnek a tv előtt vagy meccsekre járnak, én nem tudok valahogy. Én inkább úgy nézem kívülállóként a dolgot hogy megjátszák néhány hétig az eszüket az emberek akiket amúgy nem is érdekel az egész mert éppen ez a kötelező, felhúzzák a szürke mackónadrágot, aztán 3 hónap múlva le se .... az egészet, rosszabb esetben szidják a sportolókat. Belőlem hiányzik a szurkolás, példaképkeresés génje vagy nem tudom mi.

Más is van így vagy csak én vagyok ennyire abnormális?

2017. júl. 30. 07:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
15%
Lehet, ez nem átlagos, de körülöttem, akik oda és vissza vannak, szurkolnak ezerrel, örülnek a gólnak, győzelemnek, az életben, nem igazán van eredményük. Mondhatni, ez a sikerélményük.
2017. júl. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!