Képtelen vagyok szurkolni bárkinek vagy bármilyen csapatnak! Normális ez?
Mindig is ilyen voltam, soha nem rajongtam senkiért és semmiért. Nem volt kedvenc zenekarom, énekesem, sportolóm. Hiába megy a foci eb vagy most a vizes vb, nem tudok szurkolni a magyar sikereknek, míg a többi ember az utcákra vonul örömében, magyar mezt húz és üvöltve drukkol. Elismerem őket, tisztelem őket de nem érint meg a dolog valahogy. A tehetségkutató műsorok is ugyanilyenek, nem tudok drukkolni nekik vagy egy focicsapatoknak se. Mások felhúzzák a mezt és megőrülnek a tv előtt vagy meccsekre járnak, én nem tudok valahogy. Én inkább úgy nézem kívülállóként a dolgot hogy megjátszák néhány hétig az eszüket az emberek akiket amúgy nem is érdekel az egész mert éppen ez a kötelező, felhúzzák a szürke mackónadrágot, aztán 3 hónap múlva le se .... az egészet, rosszabb esetben szidják a sportolókat. Belőlem hiányzik a szurkolás, példaképkeresés génje vagy nem tudom mi.
Más is van így vagy csak én vagyok ennyire abnormális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!