Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem undorodtok azoktól az...

Ti nem undorodtok azoktól az emberektől, akik mindig a mobilt nyomkodják?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy nem kell, nem lehet, vagy nem jó. Hanem oltári tiszteletlenség társaságban mindig telón írogatni. Amikor vagyok valakivel, tisztelem annyira, hogy odafigyelek rá, kommunikálunk és nem nyomkodom a telót miközben beszél hozzám. Az még szomorúbb, hogy néha arról szól az együttlét, hogy mindketten telóznak. Nektek mi a véleményetek? Hová fog ez fajulni?
2017. júl. 29. 19:16
1 2
 11/13 Clay Morrow ***** válasza:

Hát én így vagyok vele. Tényleg nincs semmi bajom a technológiával, sőt nagyon szeretem én is használni, de azért vannak helyzetek mikor nem célszerű és érdemes előszedni és nyomogatni. Volt olyan pofátlan "barátom" akihez feltekertem kánikulában bicóval pár km-t, kimentünk a természetbe, beszélgetni, sétálgatni erre csörgött a telefonja: az exe volt. Megkértem szépen ne vegye fel, de ő úgy is felvette és kb. negyed órát beszélgetett vele telefonon, míg én üldögéltem és unatkoztam.. És vele ez nem az első volt, megértem hogyha valami fontos lett volna, de üres duma volt és azt a pár órát kibírták volna ha nem társalognak amíg ott vagyok. Volt olyan is, hogy az erkélyre kiülve dumálgattunk sörözgettünk, erre hívta a csaj és ugrott felvenni aztán én húsz percig megint csak üldögéltem és nézegettem jobbra-balra.

Szerencsére nem annyira gyakori ez a jelenség és azzal a "baráttal" mára már le is építettem a kapcsolatot.

2017. júl. 30. 13:05
 12/13 A kérdező kommentje:
pofátlanság...vagy inkább primitivizmus?
2017. júl. 30. 15:02
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem tartom undorítónak, csak idegesítőnek. Mármint ha egy társaságban vagyunk, és beszélgetünk.
2017. júl. 30. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!