Rovarok (messze első helyen a pók), nagytermetű kutyák (pitbull, német juhász stb.), egymást felfaló szerelmes párok (ők inkább csak érzelmileg irritálnak, főleg, hogy még mindig szűz vagyok). Ja és rohadtul félek a bénázástól, ha emberek között kell valamit egyedül megcsinálnom, miközben mindenki engem bámul (Tesco önkiszolgáló automata vagy bármilyen automata pl. kávé/kólaautomata). Emiatt vásárolni sem szeretek és inkább online házhoz rendelek dolgokat. Ja és fóbiám van még a közlekedéstől, de ez is a bénázáshoz tartozik. Ezért hiába van egy éve jogsim, csak kerékpározni merek. De ha valami veszélyesebb közlekedési szituációba keveredek autók környezetében (kereszteződés, lekanyarodás) hajlamos vagyok bepánikolni és inkább gyorsan felszaladni a járdára mielőtt valami baj történne. Utóbbira tudna valaki privátban valami segítséget adni?
2017. júl. 28. 13:24
12/24 anonim válasza:
Kérdező, ne mondd már, hogy ennyi mindenkinek van gyerekkori traumája arról, hogy egy csúnya rossz bohóc odajön hozzá és megijeszti/sértegeti/fogdossa/stb. A legtöbben gyerekkorukban egyszer láttak bohócot, akkor is 10 méterre ültek tőle a cirkuszban. Ez egyértelműen divat.
Egyébként a kisgyerekek általában minden új és szokatlan dologtól megijednek. Akkor most éljünk egy gumiszobában és kapjunk sokkot mindentől, amitől bölcsis korunkban hátrahőköltünk?
2017. júl. 28. 13:36
13/24 anonim válasza:
Már csak tudnám, mi a sz*rért nem lehet a kérdésre válaszolni, és szépen, csendben, kilépni... Folyton a fröcsögés meg a bunkózás... Hihetetlen. Na de sebaj, kérdező, te se válaszolj többet az úriembernek. :)
2017. júl. 28. 13:39
14/24 anonim válasza:
Félek a pókoktól, a haláltól, és tériszonyos vagyok.
2017. júl. 28. 13:43
15/24 anonim válasza:
Pókok, rovarok, de nem ammyira félelem, mint inkább undornak, irtózásnak nevezném.
2017. júl. 28. 13:56
16/24 anonim válasza:
Liftezés. Egyszer bent ragadtam gyerekként , egyedül, két emelet között és kinyílt az ajtó...alul félig fal, felül az emelet csukott ajtaja... még jó, hogy nem fordítva volt.
2017. júl. 28. 13:59
17/24 anonim válasza:
Hányástól rettegek betegesen ._. És a magasságtól, de azt már kezdem legyőzni:D Meg attól szoktam irtózatosan félni, hogy csalódást okozok valakinek, bárkinek:D
2017. júl. 28. 14:03
18/24 anonim válasza:
ha vmi van a számban, pl ráharapok egy csontszilánkra akkor öklendezek
ha vmi közelít a szemem felé vagy vki direkt tollal hadonászik előttem. szemnyomás vizsgálatnál elájultam
+ a túl hosszú szemkontaktus
2017. júl. 28. 16:14
19/24 anonim válasza:
Pókok, csúszó-mászók nálam is.
Meg az áramütès. Már attól rosszul vagyok, ha látom, hogy valaki vezetèkez szerel. A dugaljakat is fèlve húzom ki/dugom be, ès utálom konkrètan, amikor bedugáskot pattan egyet a dugalj. A pislákoló villanykörtèket se szeretem, mert fèlek, hogy felrobban.
Mondjuk nem alaptalan a fèlelmem, èn vonzom az elektromos hibákat. Eddigi egyenleg: 2 felrobbant hajszárító, 2 leègett kismegszakító, egy leègett villanyóra. :)
2017. júl. 28. 17:09
20/24 anonim válasza:
Egér, patkány, betegesen félek a szüléstől is, a magasságtól :D jelenleg ennyi jutott eszembe
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!