Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megakarok mindenkinek felelni?

Megakarok mindenkinek felelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jo ideje probalok megfelelni másoknak.. tart ez nálam már lassan 1 éve, probalok olyan lenni mint a tobbi fiatal.. 15 éves fiu vagyok mindig is otthon voltam, nem jártam el ide oda. Amikor valaki olyanokat mond nekem hogy cigizik, iszik, fuvezik és hasonlok egybol elfog a szorongás, hogy ok mért érezhetik jol magukat, ok miért olyanok és én mért nem? emiatt csomot szorongok (legalabbis azt hiszem ez a megfelelo szo erre) és szarul is érzem magam miatta.. utalom ezt, 3 honapja már cigizek, de még mindig van ez nálam, még mindig zavar ha más is cigizik.. szeretethiányom, onbizalom hiányom és még minden más bajom van, depresszio is elfog idonként.. mit tehetek ilyenkor?:) Baratnom és még nem volt, aki talan tudna rajtam segiteni ilyen téren

2017. máj. 9. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
15 évesen még ne akarjál barátnőt, még 2-3 évig ráérsz. Miért akarsz megfelelni mindenkinek? Ez nem kötelező dolog. Ha nem akarsz olyan lenni akkor nem muszáj, találd meg a megfelelő társaságot és annyi.
2017. máj. 9. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
De ez a normális hogy, otthon vagy és tanulsz életed ebben a részében ez a dolgod.Szorongani meg azért szorongasz mert még nincs személyiséget látod mit csinálnak a többiek és utánozod őket.Én meg aszt hittem a cigi ma manapság már cikinek számít nem egészséges drága is meg időpocsékolás,büdös is :)
2017. máj. 9. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem meg az a problémám, hogy nem tudok önmagamnak megfelelni, pedig nekem annyi pont elég lenne. :D

Mostanában leszarom, hogy mások mit gondolnak rólam, de sokkal könnyebben menne, ha megfelelnék önmagamnak.

Szerintem neked is ezt kéne...csakhát az a baj, hogy MÉG a választ én sem tudom.

Ui.:Egy majdnem veled egyidős lázadó tini, aki még nem találja a helyét a világban. :)

2017. máj. 9. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

magadnak mikor felelsz meg?

asszertivitást és érzelmi intelligenciát, nameg jó sok önismeretet ezekből!

2017. máj. 10. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!