Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kelnek ki magukból...

Miért kelnek ki magukból egyesek annak hallatára, hogy valaki jobban szereti az állatokat az embereknél?

Figyelt kérdés

Itt gyiken meg facebookon is valami elképesztő indulatokat szül ez a téma.

Szerintem mindenkinek a saját dolga felállítani magában bizonyos prioritásokat, és amíg ezzel senkinek sem árt, addig az ő dolga.

Én a fél életem azzal töltöttem, hogy mindig mindenkinek segíteni akartam és próbáltam, az esetek nagy részében ezt kihasználták, könnyen barátkoztam, és sokat csalódtam.

Nem mondom, hogy utálom az embereket, vannak barátaim, csak kisebb számban, illetve an block jobban szeretem az állatokat, nekik segítek szívesebben, többre tartom őket.

Erre általában azt kapom, hogy "hibbant, emberellenes, természetellenes" vagyok, s ezt nem igazán értem.

Kicsit túlteng az emberekben az istenkomplexus, hogy minden és mindenki felett állónak tartják magukat, és ha valaki ezt nem pártolja, az nem normális.

Lehet,

2017. júl. 28. 12:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én is így vagyok ezzel. Rengeteg elmebeteg, álszent, røhadék, megvehető ember van, akik Jézusnak/Szűz Máriának állítják be magukat, miközben még az erkölcs fogalmát sem ismerik. Persze sok jófej is van közöttük, csak az aljához képest kevés. Van olyan az oldalon aki az állattartóknak azt kívánta hogy dögöljenek meg. Mondjuk az állatvédők között is sok a szélsőséges. Ennek ellenére én is jobban kijövök az állatokkal. Ők valahogy "tisztábbak" mint a legtöbb ember.
2018. ápr. 8. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!