Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Értéktelennek vagy értékesnek...

Értéktelennek vagy értékesnek érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Esetleg indoklást is írhattok.

2017. júl. 27. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Még az új munkahelyhez azt tenném hozzá, hogy ami itt jó, hogy mernek kérdezni és kérni.

A kérésnek örülök a legjobban. Volt olyan, hogy rengeteg anyagot kaptak, és nem ment nekik és megkértek, hogy segítsek. És ez nagyon jó!!!

Ha valami nem megy, segítséget kell kérni és megoldjuk. :)

2017. júl. 27. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Értéktelennek tartom magamat. Hiszek az embereknek, akik majdnem mindig kihasználnak. Értékes tulajdonságom nincs, van munkám ugyan, de nem vagyok sikeres benne, a csajozásról nem is beszélve. Röviden ennyi.
2017. júl. 27. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Értéktelennek. Az én értékem egy nobeldíj lenne, amit elismernének az emberek. Az a baj, hogy nem a nobeldíjat kellebe elismerni, hanem engem, mert a nobeldíj egy nagy rakás szar.
2017. júl. 28. 08:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Sokan a tárgyakat, kedvenceiket (kutya,macska) is többre értékelik mint embertársaikat. De ez van. Teljesen felcserélődtek az értékrendek sokaknál. Mit is várhatnánk amúgy meg ettől a szánalmas, elkorcsosult világtól nemde? Én úgy tanultam hogy amiből sok van, nincs értéke. Túl sok a nép tehát... Köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 29. 12:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Értéktelennek olyannyira, hogy egy egyszerű bogár élete több, mint az enyém.
2017. dec. 1. 06:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Mikor hogy. A munkahelyen sokszor értéktelennek, van (ritkán) amikor értékesnek. A magánéletemben szintén értékesnek érzem magam, a szeretteimnek bármiben segítek bármikor.
2017. dec. 1. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!