Lányok titeket miért zavar, ha egy srác nálatok alacsonyabb?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a legtöbb lány miért tartja magát ahhoz, hogy a fiú nála magasabb legyen. És ezzel amúgy nem is lenne probléma. Csak hát a legtöbb lány olyan magas... én meg az alacsonyságommal mit kezdjek. :/
Van akit esetleg nem zavar a magasságkülönbség? (Mint engemet.)
Köszönöm a válaszokat. :)
22F
2017. júl. 24. 21:29
11/18 anonim válasza:
#9 nem túlzás, hanem alaptalan. Semmi kapcsolat nincs. Átlag magasságú vagyok, az irodában ugyanúgy vannak nálam alacsonyabb és magasabb kollégák, ahogy az üzemben is és kb ugyanolyan arányban is...
12/18 A kérdező kommentje:
#11 (#9) igen, igen. igy gondoltam. :)
2017. júl. 25. 10:29
13/18 anonim válasza:
Az én szerelmemet nem érdekli a magasság,a többi semmitérő,jelentéktelen lány véleménye nem érdekel
14/18 A kérdező kommentje:
#13 Szerencses vagy! Becsuld meg azt a lanyt!! :) Rovabbi szep eveket! :))
2017. júl. 25. 12:39
15/18 anonim válasza:
Engem zavar, igen. 170 cm vagyok, ennyi minimum legyen a pasi is.
16/18 A kérdező kommentje:
#15 Rendben. Ertem.
2017. júl. 25. 19:32
17/18 anonim válasza:
Üdv.
Igaz nem vagyok nő de azért hozzászólók.
Én 198 cm magas Férfi vagyok,és le se szarnak a Nők.
Pedig a 99%-nál magasabb vagyok.Miért van ez én sem tudom,de megriadnak a méreteimtől!
Inkább lennék porba fingó méretű és rengeteg nőm lehetne,mert a legtöbb nő még mindig 150-160 cm magas.
18/18 anonim válasza:
Hello :D Lány vagyok, és nem hagyhatom szó nélkül a kérdésed, ugyanis nekem pontosan egy nálam alacsonyabb srác tetszik hihetetlenül. Pedig hát, a magam 170 centijével magasnak nem nevezném magam. Szóval a pasas kb. 165 cm, jó alkat, jóképű. Épp olyan arányos, mint egy "normál" magasságú, sportos pasi, csak épp 165 cm-ben. Őrülten féltékeny vagyok a lányokra, akik a közelében vannak... Úgyhogy én csak azt tudom mondani, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, legyen önbizalmad, sose legyél rámenős, hagyd, hogy epekedjenek a lányok utánad, mert ha adsz a külsődre,fognak magasságtól függetlenül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!