Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok titeket miért zavar,...

Lányok titeket miért zavar, ha egy srác nálatok alacsonyabb?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy a legtöbb lány miért tartja magát ahhoz, hogy a fiú nála magasabb legyen. És ezzel amúgy nem is lenne probléma. Csak hát a legtöbb lány olyan magas... én meg az alacsonyságommal mit kezdjek. :/

Van akit esetleg nem zavar a magasságkülönbség? (Mint engemet.)

Köszönöm a válaszokat. :)

22F

2017. júl. 24. 21:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#9 nem túlzás, hanem alaptalan. Semmi kapcsolat nincs. Átlag magasságú vagyok, az irodában ugyanúgy vannak nálam alacsonyabb és magasabb kollégák, ahogy az üzemben is és kb ugyanolyan arányban is...
2017. júl. 25. 10:19
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 (#9) igen, igen. igy gondoltam. :)
2017. júl. 25. 10:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én szerelmemet nem érdekli a magasság,a többi semmitérő,jelentéktelen lány véleménye nem érdekel
2017. júl. 25. 12:29
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 Szerencses vagy! Becsuld meg azt a lanyt!! :) Rovabbi szep eveket! :))
2017. júl. 25. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Engem zavar, igen. 170 cm vagyok, ennyi minimum legyen a pasi is.
2017. júl. 25. 19:09
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Rendben. Ertem.
2017. júl. 25. 19:32
 17/18 anonim válasza:

Üdv.

Igaz nem vagyok nő de azért hozzászólók.

Én 198 cm magas Férfi vagyok,és le se szarnak a Nők.

Pedig a 99%-nál magasabb vagyok.Miért van ez én sem tudom,de megriadnak a méreteimtől!

Inkább lennék porba fingó méretű és rengeteg nőm lehetne,mert a legtöbb nő még mindig 150-160 cm magas.

2017. aug. 5. 22:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Hello :D Lány vagyok, és nem hagyhatom szó nélkül a kérdésed, ugyanis nekem pontosan egy nálam alacsonyabb srác tetszik hihetetlenül. Pedig hát, a magam 170 centijével magasnak nem nevezném magam. Szóval a pasas kb. 165 cm, jó alkat, jóképű. Épp olyan arányos, mint egy "normál" magasságú, sportos pasi, csak épp 165 cm-ben. Őrülten féltékeny vagyok a lányokra, akik a közelében vannak... Úgyhogy én csak azt tudom mondani, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, legyen önbizalmad, sose legyél rámenős, hagyd, hogy epekedjenek a lányok utánad, mert ha adsz a külsődre,fognak magasságtól függetlenül ;)
2017. szept. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!