Lányok, titeket mennyire zavar ha egy fiú pattanásos?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 11:15
1/8 anonim válasza:
Egy-kettő egyáltalán nem, de mikor tele van az arca valakinek ragyákkal, akkor nagyon.
Igénytelenség. Volt egy fiú osztálytársam annó, méretes holdkráterekkel. Kérdeztem, miért nem megy kozmetikushoz.
A válasza az volt, hogy "mert b_zis". Tehát inkább nézett ki rosszul, és igénytelenül, minthogy kezeltette volna.
Pedig ez a mai világban nem ciki.
Viszont vannak bőrbetegségek, ha amiatt pattanásos, és a lassú kezelés még nem ért el hatást, azért nem ítélem el nyilván.
Bár kétség kívül egyik esetben sem túl vonzó látvány, ha televan pattanással.
2/8 anonim válasza:
Nem zavar ha kezeli, bőrgyógyászhoz eljár, habár akkor sokáig nem lesz pattanásos. De én is ismerek olyanokat akik semmit nem tesznek, sőt el is vakarásszák a pattanásokat mindig, az undorító, igénytelenség.
3/8 A kérdező kommentje:
Én kezelem, kenem, nyomkodom, de sajnos még így is akad 3-4 db...borzasztóan zavar... :/
2015. máj. 6. 12:03
4/8 anonim válasza:
Hát szerintem 3-4 darab miatt nem kell aggódnod. Engem mondjuk nem zavar, ha buszon találkozok ilyennel vagy az utcán. De járni nem tudnék egy ilyen fiúval. Lehet hogy nem tehet róla, de akkor is zavarna. Amúgy próbáltad már a teafaolajat?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem
2015. máj. 6. 13:11
6/8 anonim válasza:
Szia engem úgy igazán nem zavar ha valakinek vannak pattanások az arcán ameddig nem az egész arca csak pirospontokból áll. Én személy szerint tudnék járni egy ilyen sráccal most is egy olyan fiúba vagyok szerelmes akinek van egy két pattanás az arcán. Szövak igazán mehnyugodhatsz.
7/8 anonim válasza:
Tudom már nem aktuális, de nekem kifejezetten tetszik egy ilyen fiú. Szóval én annyit mondok, hogy engem a srácok, legyen szó töklétes külsejűről vagy hibákkal teli,de annál emberibb fiúról, az összes a személyiségével tud igazán a hatalmába keríteni..:)
8/8 anonim válasza:
A baratom pattanasos, es igy is ugyanugy tetszik, ot zavarja, es probal tenni azert h ne legyen az, de meg mindig ilyen az arca. Nem zavar egyatalan, nem tartom undoritonak, tiszta, es igenyes, csak nem tokeletes a bore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!