Fiúk! Titeket zavar ha egy lány egy kicsit pattanásos?
Figyelt kérdés
Ha szép teste van egy lánynak. Akkor az titeket zavarna ha egy kicsit pattanásos lenne az arca a lánynak?2014. nov. 3. 21:58
1/4 anonim válasza:
ha szép vagy, nem hiszem hogy az érdekli őket :) én is az vagyok, mégis megtalált valaki :) ki fogod nőni, és nekem nem csak az arcom az hanem a hátam is.. régen mondjuk rosszabb volt, már talán javul kicsit.. csak hogy jól érezd magad :) ha valaki kicsit pattanásos az egyáltalán nem gáz szerintem :D 19 L
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. nov. 3. 22:05
3/4 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán,mivel nem tehet a bőrproblémáról! Idővel úgy is elmúlik,és lehet orvosolni,szóval nem zavarna. 21/F
4/4 anonim válasza:
Én is pattanásos vagyok, arcom, hátam, mellkasom, néha combom is, és a pasiknak mindig tetszettem így is, nem a bőrhibákon múlik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!