Mit tegyek hogy ne legyek féltékeny?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány és én is neki, szinte már járunk.
Azonban mivel egy szép és okos csajról beszélünk elkerülhetetlen hogy más srácok ne próbálkozzanak nála.. Tudom hogy nem kavarna mellettem senkivel de borzasztóan féltékeny vagyok a srácokra miközben tényleg semmi félnivalóm. Azért hogy megnyugodjak kényszeresen elkezdek más csajokat fűzni. Sose lépek túl egy határt de elég gáznak érzem, ráadásul legalább egy lányt mindig meg kell bántanom a végén..
17/F
2017. júl. 23. 20:43
1/1 anonim válasza:
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg az adott személyben, tehát a párodban.
A féltékenység rólad szól, és nem a másikról.
Tedd rendbe magad agyilag és minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!