Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek hogy ne legyek...

Csak egy lány 152846 kérdése:

Mit tegyek hogy ne legyek féltékeny?

Figyelt kérdés
Amióta ideköltöztem barátomhoz egyre jobban féltékenykedek. Akárhová megyünk és lányok jönnek szembe vagy bemegyünk egy boltba és az eladónő mosolyog rá egyből felrobbanok. Annyira rosszul esik. És vitatkoztunk már ez miatt sokat de akkor is az vagyok nem tudok tenni. Meg beszélgettünk és mondta hogy régen nézte a,, nagy melleket'' (nekem meg elég kicsi van) de amióta együtt vagyunk azóta nem nézett meg senkit. De engem már az is felidegesit ha csak rá pillant... Ajj nem tudom mit csináljak. :( most is megyünk strandra de annyira félek hogy megnézi a lányokat meg hát még is fiuból van :( érzem h szeret de... Nem tudom :( bizok benne de a lányokban nem.. :((( félek hogy el hagy mert nem vagyok valami nagy szám. Tudom hogy vannak nállam szebbek, csinosabbak is :( nem tudom mit tegyek.

2015. júl. 3. 07:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
28%
Én segíteni nem tudok, várom a válaszokat én is. Hasonló helyzetben vagyok sajnos. Ha új v régi nô (teljesen mindegy) kerül képbe egy sziánál több beszélgetèsre, már lejátszódik a fejemben,hogy hogy fog megcsalni...pedig okot sosem adott...:(
2015. júl. 3. 07:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Nekem se adott okot de kikészit. :( sajálom h te is ilyen helyzetben vagy :(
2015. júl. 3. 07:47
 3/21 anonim ***** válasza:
75%

Csinosabb szebb, nem jobbat jelent remélem tudod.

Fiuból van és? Ez miért jelenti megnézni lányokat? Én ha nincs barátnőm se nézem.

Ha megnézi mivan? Téged szeret s akar, csak lát vmit amit embersége miatt szépnek talál.

Vitatkoztatok erről az remek, csak ne veszekedjetek.

Magadban kellene lejátszanod. Elmélkedj rajta s probáld megváltoztatni magad. Tekints rá tényszerüen. Ok nélkül tudatosan ne legyen probléma.

2015. júl. 3. 08:24
 4/21 anonim ***** válasza:
68%

értesd meg magaddal, hogy ha így viselkedsz el fog hagyni. Nem azért mert másra vágyik, hanem azért mert elüldözöd :(

Saját önbizalmad építgesd.

2015. júl. 3. 08:34
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem az ilyen nőket. Ahelyett hogy azzal lenne elfoglalva, hogy a pasijának soha az életbe ne kelljen más nő, csak is ő, azt nézi ki miben jobb nála, és kikészül ha valakire csak ránéz a párja. Ez hatalmas önbizalomhiány, semmi más. Egy érett nőnek van önbecsülése, bízik saját magában, tudja hogy szép, tudja hogy tud csábítani, és ami a legfontosabb: bízik a párjában is.
2015. júl. 3. 08:36
 6/21 A kérdező kommentje:
Már bocs de ha tényleg szeret nem nézne meg más lányt nem????
2015. júl. 3. 08:36
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
ne haragudj akkor ki kéne nyomkodnia a szemeit???
2015. júl. 3. 08:37
 8/21 anonim ***** válasza:
63%
Ja, és... A barátnőm pont ezt csinálta, az egyetlen lány barátommal találkoztam volna így 2 év után végre, de már attól idegbeteg lett ha csak felhívom. -.- ebből elegem lett, és szakítottunk.
2015. júl. 3. 08:37
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
rosszul látod és értelmezed a dolgokat. Menj el pszichológushoz, ő fog tudni segíteni. Ezzel csak tönkreteszed a srácot/kapcsolatot. Ha nyaggatod, balhézol teljesen természetes, hogy mást keres.
2015. júl. 3. 08:40
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem kell kinyomkodnia.... De fordított esetben nem tudom nektek hogy esne.... Én egy pasit se néztem meg mióta együtt vagyunk mert engem nem érdekenlnek...
2015. júl. 3. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!