Mit tegyek hogy ne legyek féltékeny?
Szakits vele - normalis ember nem erdemli meg, hogy ilyen idiota hisztis baratnoje legyen.
VELED VAN, nem veletlenul, az meg, hogy esetleg ranez masra, SEMMIT nem jelent, valszeg fel se tunik neki. De meg ha meg is nez egy szep lanyt, attol meg te kellesz neki, basszus.
Fogd vissza magad, mert ez teljesen a te hulyeseged. Onbizalomhianyod van, es emiatt masok eletet (jelen esetben a baratodet) keserited meg. Van ket szeme, azt nez meg vele, amit akar, mi az, hogy lanyra ra nem nezhet?? Teljesen elment az eszed.
Tedd rendbe az onertekelesed, mert ilyen hisztis feltekeny sarkanyoktol egy ido utan mindenki menekul.
Nokent leosztanek egy taslit azoknak, akik igy viselkednek.
Sztem pszichológushoz kellene menned, mert ez beteges. Most őszintén, a rendes társas érintkezéshez hozzátartozik az, hogy ránéz az eladóra, és nem fapofával fintorog rá, hanem mosolyog... és attól, hogy veled van, még van szeme. Ráadásul, ahogy írod, mikor rászóltál, hogy ne bámulja a melleket, MIATTAD nem bámulja. De te kb., ha megtehetnéd, eltüntetnél mellőle minden nőnemű lényt, még az eladókat is... ez nagyon nem normális dolog.
Amúgy meg ez így hülyeség, hogy bízol benne, de a lányokban nem. Ha egy lány el tudja csábítani, az a srácnak is bőven a hibája. De ha így folytatod, a tied is lesz, mert a hisztiddel eléred azt, hogy nem akar majd veled lenni. Én sem tudnék együtt élni egy ilyen hisztériás pszichés beteg palival, aki rám akarja kényszeríteni, hogy ne mosolyogjak rá egy eladóra, ha az kedves velem.
Terrorizáld csak agyon a csávódat, valahányszor ránéz egy másik nőre. Ha van esze a fiúnak, úgy otthagy a rákba, hogy a fal adja a másikat...
Mennyire rühellem ezeket a mániákusan féltékeny nőket, és persze ezeknél mindig kettős mérce van, ő nyugodtan tarthatja a kapcsolatot a férfiismerőseivel, "mert az más". Te meg gebedj bele abba, hogy léteznek más nők a világon, és a csaj ezt egyszerűen képtelen elviselni.
Az összes ilyen tébolyult libát száműzném egy szigetre, ahol kizárólag nők lennének, ott aztán fojtsák meg egymást szépen csöndben, kaparják csak ki egymás szemét.
Lehet hogy betegesen viselkedek tudom én is néha elvetem a sulykot és szidhattok felőlem engem nem érdekel
... De a multam ugyse tudjátok..
16-os vagyok.
Ezzel csak magadnak ártasz (és a párodnak), de Te fogsz belebetegedni. Kérj segítséget mielőtt tönkreteszed a kapcsolatod. Minden rosszindulat nélkül ïrom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!