Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is van olyan kedves,...

Másnak is van olyan kedves, szerény, nyugodt ismerőse, akiről kiderültek érdekes dolgok?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, volt pár hasonló ilyen tulajdonságú ismerősöm, fiúk, lányok, akik aztán valahogy írtak az interneten valamit, és akkor kiakadtam.

Szóval ők olyan emberek, hogy nagyon kedvesek, előzékenyek, végtelenül udvariasak, mindig is olyan alárendelt szerepben élnek mindenkivel szemben.

Tegnap is egy ilyen ismerősöm odaírt valamit egy cikkhez, megjelent a profilján is, és csak néztem.

Annyi agresszivitást, meg ronda szót még életemben nem olvastam együtt.

2017. júl. 23. 07:11
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
2017. júl. 25. 11:38
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem a 16-os nagyon is értelmezte a kérdésedet és arra válaszolt... Az én olvasatom azt a válasza, hogy SENKI SEM EGYOLDALÚ, senkit sem lehet beskatulyázni egy dobozba, mert senki sem vagy csak fekete, vagy csak fehér (nem a bőrszínre gondoltam :D)

Mindannyiunknak vannak jó és rossz tulajdonságai - kérdés, melyik van előtérben és melyik mikor szorul hátra.

2017. júl. 25. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!