Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is van olyan kedves,...

Másnak is van olyan kedves, szerény, nyugodt ismerőse, akiről kiderültek érdekes dolgok?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, volt pár hasonló ilyen tulajdonságú ismerősöm, fiúk, lányok, akik aztán valahogy írtak az interneten valamit, és akkor kiakadtam.

Szóval ők olyan emberek, hogy nagyon kedvesek, előzékenyek, végtelenül udvariasak, mindig is olyan alárendelt szerepben élnek mindenkivel szemben.

Tegnap is egy ilyen ismerősöm odaírt valamit egy cikkhez, megjelent a profilján is, és csak néztem.

Annyi agresszivitást, meg ronda szót még életemben nem olvastam együtt.

2017. júl. 23. 07:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, nem is gondlnák rólam, hogy perverz vagyok és mennyire szeretek szexelni. Nem kérek privátot köszi.

A másik, hogy a végletekig türelmes vagyok, de ha betelik a pohár iszonyatosan kikelek magamból.

2017. júl. 23. 08:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én is ilyen vagyok. Mindenki csendesnek hisz meg valóban kedves vagyok, udvarias, visszafogottabb. Én azt gondolom, hogy nem vagyok csendes, de az osztálytársaim szerint igen. Szerintem csak nem beszélek feleslegesen. El sem tudják képzelni, hogy otthon családi körben mekkora hangom van és rengeteget tudok beszélni. Jó tanuló vagyok, a bizonyítványomban többnyire 4-es 5-ösök vannak és egy 3-asom, de évközben van mindenféle jegyem, rosszak is. Néha meglepődöm azon, amikor az osztálytársaim azt hiszik például egy csoportmunkánál, hogy én mindent tudok vagy én mindig egyszerűen megoldom a házi feladatot.

A véleményem is megvan mindenről, néha akkorát be tudnék szólni embereknek élőben is és interneten is, csak nem akarok bunkó lenni.

A fordászom is meglepődött, amikor mondtam, hogy majd szeretném befesteni a hajam. Később kiderült, azért, mert azt hitte hogy kékre vagy valami éléjk színre. Ha nekem az tetszene, befesteném olyanra is...

Szóval senki sem gondolná rólam, hogy szeretnék majd énekesnő vagy színésznő lenni valamilyen szinten. Azt sem gondolnák rólam, hogyha lenne egy jó buli, és lenne kedvem, akkor simán buliznék. És még sokat tudnék mondani.

2017. júl. 23. 09:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, mindig meglepődnek az emberek rajtam, mert azt hiszik, hogy egy csendes, kedves, komoly, visszahúzódó lány vagyok, aki folyamatosan tanul, a szabadidejében pedig könyveket olvas :D Bár én facebookon sem kommentelek, még képem sincs feltéve.
2017. júl. 23. 12:34
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
A kedves, előzékeny, udvarias embereknek is lehet érzékeny pontjuk, ami esetleg "kihozza belőlük az állatot".
2017. júl. 23. 14:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek van ilyen ismerőse, és valahol önmaga is ilyen. Alamuszi nyuszi nagyot tud ugorni.

A munkahelyemen végzem, amit kell, (már) nem tombolok semmiért, hazamenet kerékpározás közben válok agresszívvé (hajtok, mint az ítélet), majd otthon folytatom magamban a hőzöngést. Szerencsére egyedülálló vagyok.

2017. júl. 23. 21:33
 16/22 anonim ***** válasza:
van itt baj :' D azt ti sem gondolhatjátok komolyan, h a szótlan, visszahúzódó emberek üresfejűek nincs véleményük semmiről és, 0-24-ben vigyáz állásban ácsorognak a sarokban.. mindannyiónkal van úgy (IGEN efelől a szótlan ember sem különb) hogy "állatok" vagyunk. aki erről mást mond, az hazudik. aki azon értetlenkedik, hogy az embereknek ÁLTALÁBAN két oldala van (tehát IGEN a visszafogott, illedelmes, kedves jótét lélek IS kiborulhat - JOGA VAN HOZZÁ), az vagy túl naív, vagy egy végtelenül buta ember.
2017. júl. 23. 21:35
 17/22 Metionin ***** válasza:

Kezdhetném akár magammal is. Felületes ismerősök csak nagyon keveset tudnak rólam, egy csomó mindent el se hinnének mert nem látszik.

De ismerősök között is vannak dolgok, egyik nagyon kedves, szerény csaj csoporttársamról 2 év után tudtam meg hogy pénzért szexel de otthon úgy tudják, hogy ösztöndíjat kap, másik ismerősről egyszer csak kiderült hogy évek óta drogot árul, rokonról 20 év házasság és 3 gyerek után derült ki hogy szereti a férfiakat is, régi csoporttársamról nemrég megtudtam hogy valami szektába jár (egyébként én egy végtelenig racionális embernek ismertem, akit hidegen hagytak ilyen dolgok), a régi legjobb barátnőm meg megbolondult mióta gyereket szült, agyament baromságokkal pakolja tele a fészbukját és olyasmiket hangoztat, amiket régebben totál hülyeségnek tartott.

Hát igen, a legtöbb embernek van rejtett oldala, kinek súlyos, kinek kevésbé.

2017. júl. 23. 23:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mesék, mitológia, ezotéria, babonák hemzsegnek az ilyen emberektől. Azért, mert a valóságban is majdnem mindeninek két arca van. Nem színészkedésből, nem kétszínűségből, hanem azért, mert csak kevesen képesek teljes mértékben belesimulni a társadalmi elvárások öntőformájába. Én sem tudok. Amúgy a végtelenségig türelmes, joviális pasas vagyok, de velem is előfordul, hogy kikelek magamból. Azt hiszem, többször kéne megtennem, akkor kisebb adagokban tudnám kiengedni a gőzt, de megrögzült szokások miatt mindig hagyom felgyűlni.
2017. júl. 24. 10:37
 19/22 anonim ***** válasza:
*mindenkinek
2017. júl. 24. 10:38
 20/22 A kérdező kommentje:

#6, a végtelenül buta az te lehetsz, ha nem értelmezed a kérdést, meg az ehhez kapcsolódó helyzetet...

Többieknek köszönöm a reakciókat.

2017. júl. 25. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!