Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezdjek el élni?...

Hogyan kezdjek el élni? 😭 14/L

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, ahogy fennt is írtam.

De ne csinos tinilányként képzeljetek el, hanem egy 100 kilós, aránytalan felemás testü trottyként, Mert az vagyok, és PONT olyan életem van, mint egy ilyen amerikai 300 kilós naponta 50 hamburgert megevö elhízott embernek; az EGÉSZ NAP! az ágyban fekszem, és eszem, meg újságot olvasok, vagy telefonozok. A szüleim ordítoznak hogy húzzak ki a kertbe, de annyira bántóak, hogy csak azért sem teszem. Más tini 40 kilós, egész nap az instára posztolgat izgalmas dolgokat, én meg, mint egy öregasszony. Kimennék én mozogni de egyszerre elfáradok😢 nagyon elegem van már ebböl az életmódból valaki segítsen😭😭😭

2017. júl. 22. 14:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
keress a neten egy fasit aki a dagadtakat szereti.
2017. júl. 22. 16:56
 12/18 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam hogy aki negyven kiló az magától az de annyit tini rinyál hogy utál sportolni, oszt :|

Lelki gondja is lehet az embernek, ami miatt nem tudja felemelni a SEGGÉT!

2017. júl. 23. 17:59
 13/18 A kérdező kommentje:

Keressek a neten? Élöben ne is merjek ismerkedni?

És ledagadtozni le tudsz, de abba nem gondolsz bele hogy attól még valaki lehet szép és szexi, hogy nem 40 kiló!

2017. júl. 23. 18:00
 14/18 anonim válasza:
Szia, ha gondolod írj és keresünk megoldást a problémára :) 15/L
2017. júl. 24. 00:15
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Tévedsz te igy sose leszel szép és szexi, fogyjál le zsírdisznó.
2017. júl. 30. 08:34
 16/18 anonim válasza:
Azt írtad azért nem mozogsz, mert elfáradsz. Nem kell mindenre a kifogás. Azt mondtad, trottyként képzeljünk el. Most akkor mi van? Szép és szexi vagy trotty?
2017. aug. 1. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Szoval te magadra barmit mondhatsz, de ha valaki mas ugyanazt mondja rad, akkor rogton jon a sertodes?

Egyebkent egyel tobb gyumolcsot, zoldseget, viszont hamburgert meg chipset mostantol nem ehetsz. Ha a szuleid megkernek hogy menj ki a kertbe, akar kerteszkedni, akar csak kint alldogalni, akkor is menj ki, mert kaloriat egethetsz!

Eloszor, otthon csak kocogj helyben, ugralj parat vagy biziklizzel, rollerezzel, stb., de muszaj csinalnod valamit, mert ha csak arra gondolsz, hogy milyen jo sovanyak a tobbiek es milyen jo lenne olyan ,,izgalmas" eletet elni mint ok, de kozben semmit se csinalsz, mert elsore feladod, akkor nincs ertelme az egesznek.( nem biztos hogy ok sovanynak szulettek, csak nem adtak fol)

Kesobb pedig kezdj el sportolni egy egyesuletben. Nem kell hogy versenyzo legyel, de sportolj! 14/L

2017. aug. 8. 23:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Most milyen az életed?
2022. febr. 18. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!