Beteges vásárlási mánia? Többi lent!
Eddig soha nem volt konkrét keresetem, és 1évvel ezelőtt jött el a pillanat, hogy lett.
Megvoltam az addigi ruhatárammal, de mindig vágytam a szebb és jobb holmikra. Most ott tartok jelenleg, hogy annyi mindent felhalmoztam (ruha, smink, táska, cipő), hogy úgy érzem beteg vagyok. Tudom nem normális az 5. hátizsákot megvenni, de úgy érzem, amíg nincs gyerek, addig szánhatok magamra annyit, amennyi jól esik.
Normális jelenség lenne, hogy soha nem tudok mit felvenni reggel? Normális, hogy van 15 alapozóm, de ha meglátok akciósan egy jobb minőségűt, akkor megveszem?
Hogyan tudnék megálljt parancsolni magamnak?
Az építő jellegű kritikákat is várom.
19/L
Bár én teljesen más jellegű dolgokat szoktam vásárolni, beszerezni, legjobban az segít, ha átpörgetem magamban, hogy van-e rá igazán szükségem.... És ha ezen mégis átcsúszik az adott tárgy, akkor megpróbálom elképzelni, hogy igazából mit tennék vele ha hazavinném, és mi várna rá kb egy hét múlva. A dolgok nagyrészét már ezzel el tudom kaszálni, hogy maradjon csak a boltban :D
#1 voltam
Adok ket tippet.
Egyreszt, csak keszpenzzel fizess. Ha mindig ki kell venned penzt, mert annyit koltesz, akkor ez jobban fog tudatosulni benned.
Masreszt, ird a kolteseidet. Kegyetlenul. Mindig kerj blokkot, tedd el, heti 1x ulj le es ird fel az osszes koltesedet. Aztan gondold at, hogy tenyleg azokra a dolgokra akarsz-e kolteni.
Köszi nektek!
Utolsó: Még itthon lakok, a rezsibe beszállok és enni meg inni is magamnak veszek, a maradék meg err elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!