Hogyan kell boldognak lenni? Nekem nem megy.
24 évesen én is itt tartok, nehogy azt hidd már hogy mindenkinek tökéletes. Mindenki toltoget Facebookra mindent ott mindenki nagyon boldog.
Pl ma is láttam egy postot amin a csak magának vett egy kocsit valóságban, de Facebookra már úgy töltötte fel mintha barátja vette volna neki. Valahogy nem tudom elhinni ezeket a dolgokat "mindenki sztár" "mindenki boldog" csak nekem egy rakás szar.
A fészbúknak semmi köze a boldogsághoz. Ezt te is tudod, mert a kérdésedben tulajdonképpen az a bajod, hogy nincs pénzed.
Mondjuk, nem értem, hogy 25 évesen miért nem dolgozol?
Mert minél kevésbé akarok a szüleimen élősködni, azért. Pont azért ódzkodtam attól egyébként, hogy ezeket leírjam, mert a sok képmutató proli ilyenkor kapva kap az alkalmon, hogy jól elmondhassa, hogy nekem ezekszerintbüdösamunka, de bezzeg ők. Mindenki annyira keresi az alkalmat, hogy különbnek érezhesse magát a másiknál :)
Árnyaltabb kissé a kép. Tanulni szeretnék, mert abban vagyok a legjobb, hogy utána képességeimhez méltó munkát szerezzek. Ez ott siklott ki, hogy gimi után elégge besokalltam lelkileg, pszichológushoz kellett járnom, majd egy hozzám nem illő szakot választottam csak azért, mert itthon féltek, hogy így fogok maradni. Rossz döntés volt, jobb lett volna várni, mint keresztülrugdosni magam egy rossz választáson. Nem élvezem egyébként ezt az állapotot, nem véletlen, hogy ezt a kérdést kiírtam. Gyakran van egész nap sírhatnékom, és ha megnézem, hogy nálam fiatalabbak már mennyivel előrébbtartanak, legszívesebben leugranék egy hídról. Pont azért nem megy a választás, mert látom, hogy milyen erős a verseny. Ebben a generációban már egyáltalán nem nagy kunszt, ha valaki beszél nyelveket, vagy külföldön szerzett diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!