Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szóltok ehhez a hozzá...

Mit szóltok ehhez a hozzá álláshoz?

Figyelt kérdés

Facebookos beszélgetés két ismerös között:

Fiú: Hali meg van még a párod?

Lány: Igen mert?

Fiú: Hmm kár. Dik jobb vagyok.

Lány: Hagyjál már békén na szia!

Fiú: Jujj oké kicsit elvitted magad.

Lány: Te vitted el magad! Azért nézd már meg miket irogatsz.

Fiú: Ha így gondolod.

Lány: Úgyhogy ne kötekedj hagyjál már békén! Cs! Amúgy se ismersz és előbb nézzél magadba és ne a saját hibáidat fogd másokra mert ez senkinek se jön be cs!

Fiú: Ok Te csicska mész a miskolcon láttamba.

Lány: Én vagyok a csicska te mi a fenének kötekedsz velem mi, nem értem mit képzelsz magadról, ha bajod van a világgal nem egy nővel kéne kötekedned jó lenne ha vissza vennél az arcodból szia!

Fiú: Remélem a bikád irta, hol találkozzunk?

Ez után a lány le tiltotta inkább a fiút a facebookon mert semmi értelmét nem látta továbbiakban vele folytatni a kommunikációt.

2017. júl. 18. 17:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát ez tipikus, adott fiú nem érti meg, hogy van barát, csak annyit fog fel, hogy nem höö nem dughatom meg=akkor legyünk bunkók. Jaj mennyi ilyen van, "kedvesebb" formában is. De itt simán letilthattad volna előbb is.

Miért kellett belemenni a vitába, ha egy ilyen felületen simán letilthatod?

2017. júl. 18. 18:24
 22/22 A kérdező kommentje:

Na igen a végén meg bántam hogy nem hamarabb tiltottam le.

Csak aki támadóan lép fel olyankor előbb meg védem magamat és utána tiltom le ha azt látom hogy ezzel beszélgetni se lehet.

2017. júl. 19. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!