Mit szóltok ehhez a hozzá álláshoz?
Facebookos beszélgetés két ismerös között:
Fiú: Hali meg van még a párod?
Lány: Igen mert?
Fiú: Hmm kár. Dik jobb vagyok.
Lány: Hagyjál már békén na szia!
Fiú: Jujj oké kicsit elvitted magad.
Lány: Te vitted el magad! Azért nézd már meg miket irogatsz.
Fiú: Ha így gondolod.
Lány: Úgyhogy ne kötekedj hagyjál már békén! Cs! Amúgy se ismersz és előbb nézzél magadba és ne a saját hibáidat fogd másokra mert ez senkinek se jön be cs!
Fiú: Ok Te csicska mész a miskolcon láttamba.
Lány: Én vagyok a csicska te mi a fenének kötekedsz velem mi, nem értem mit képzelsz magadról, ha bajod van a világgal nem egy nővel kéne kötekedned jó lenne ha vissza vennél az arcodból szia!
Fiú: Remélem a bikád irta, hol találkozzunk?
Ez után a lány le tiltotta inkább a fiút a facebookon mert semmi értelmét nem látta továbbiakban vele folytatni a kommunikációt.
Mindkettő idióta.
A lány helyében azután tiltottam volna, hogy "Dik jobb vagyok". Mégsem tette... hanem "hagyjál már békén"..jajaj de nagy nő vagyok. xDDDD
A srác meg egy ősbunkó. Először teszi a fejét, akarja a lányt, utána meg csicskázza.
Cöhh..
Azt hittem, hogy 14-15 éves roma fiatalokról van szó.
Nem 20+-os magyar személyekről...
Szerintem a lány az Te voltál 😄
Biztos helyeslést vártál,de nem jött be.
Attól, hogy papíron 25év körüliek, agyilag csak 15. Tanulatlanok.
Valóban...aki lenézi a párom, azt tiltom. Lenézni sem kell...mindenkit tiltok, aki ír nekem és ninca beszélni valónk. A csaj csak a seggét játsza. Ahogy már írták: cigányék násztánca.
Bottal kéne ütni mindkettőt. A fiút főleg.
De ennyi ésszel csoda hogy eddig túlélték a világot. Huszon évesen.... Úr isten. És ezeknek a segélyét fizetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!