Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szóltok ehhez a hozzá...

Mit szóltok ehhez a hozzá álláshoz?

Figyelt kérdés

Facebookos beszélgetés két ismerös között:

Fiú: Hali meg van még a párod?

Lány: Igen mert?

Fiú: Hmm kár. Dik jobb vagyok.

Lány: Hagyjál már békén na szia!

Fiú: Jujj oké kicsit elvitted magad.

Lány: Te vitted el magad! Azért nézd már meg miket irogatsz.

Fiú: Ha így gondolod.

Lány: Úgyhogy ne kötekedj hagyjál már békén! Cs! Amúgy se ismersz és előbb nézzél magadba és ne a saját hibáidat fogd másokra mert ez senkinek se jön be cs!

Fiú: Ok Te csicska mész a miskolcon láttamba.

Lány: Én vagyok a csicska te mi a fenének kötekedsz velem mi, nem értem mit képzelsz magadról, ha bajod van a világgal nem egy nővel kéne kötekedned jó lenne ha vissza vennél az arcodból szia!

Fiú: Remélem a bikád irta, hol találkozzunk?

Ez után a lány le tiltotta inkább a fiút a facebookon mert semmi értelmét nem látta továbbiakban vele folytatni a kommunikációt.

2017. júl. 18. 17:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Mindkettő idióta.

A lány helyében azután tiltottam volna, hogy "Dik jobb vagyok". Mégsem tette... hanem "hagyjál már békén"..jajaj de nagy nő vagyok. xDDDD

A srác meg egy ősbunkó. Először teszi a fejét, akarja a lányt, utána meg csicskázza.

Cöhh..

Azt hittem, hogy 14-15 éves roma fiatalokról van szó.

Nem 20+-os magyar személyekről...

2017. júl. 18. 17:46
 12/22 anonim ***** válasza:
22%
Szóval hipós cigányok. Mint azt minden valamirevaló taxonómus tudja, a hipós cigányok is cigányok. Van némi vita abban, hogy alfaj vagy csupán fajta-e, de abban teljes a tudományos konszenzus, hogy közös fajba tartoznak a mezei, lápi, lakótelepi, tanyasi és párosujjú patás cigányokkal.
2017. júl. 18. 17:47
 13/22 anonim ***** válasza:
A dik jobb vagyok megszólalás után egyből le kellett volna tiltania. Minek adta alá a lovat?
2017. júl. 18. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a lány az Te voltál 😄

Biztos helyeslést vártál,de nem jött be.

2017. júl. 18. 17:58
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
Hát elég gáz ha ennyi idősen valaki ilyen éjjel nappal kulapest stílusban tud csak kommunikálni...amúgy nagyon átlátszó h az egyik fél a kérdezö...
2017. júl. 18. 18:06
 16/22 anonim ***** válasza:
55%

Attól, hogy papíron 25év körüliek, agyilag csak 15. Tanulatlanok.

Valóban...aki lenézi a párom, azt tiltom. Lenézni sem kell...mindenkit tiltok, aki ír nekem és ninca beszélni valónk. A csaj csak a seggét játsza. Ahogy már írták: cigányék násztánca.

2017. júl. 18. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Na ez is megint egy olyan kérdés ami csak arra jó, hogy valaki kiéli a negatívozás mániáját.
2017. júl. 18. 18:09
 18/22 anonim ***** válasza:
A fiú vegye már észre, hogy a lány foglalt és hagyja békén. Jó hogy letiltotta, ha így zaklatja.
2017. júl. 18. 18:10
 19/22 anonim ***** válasza:
68%

Bottal kéne ütni mindkettőt. A fiút főleg.

De ennyi ésszel csoda hogy eddig túlélték a világot. Huszon évesen.... Úr isten. És ezeknek a segélyét fizetjük.

2017. júl. 18. 18:22
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Mindenki gyökér. A fiú is, a lány is, aki ilyeneket olvasgat az is. És én is, hogy válaszolok rá.
2017. júl. 18. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!