Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viseljem el az elviselh...

Hogyan viseljem el az elviselhetetlent?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, már 1 éve nem lakom otthon (szerencsére), anyám mindig bolond volt, most hazajöttem 2 napra papírokat rendezni, de már nem tudom elviselni. A kocsiban is kezdte: igyak vizet (számoltam! 23x mondta el 2 óra alatt), gomboljam ki a nadrágomat, vegyem fel a napszemüvegemet. Persze, amikor megmondom neki, hogy hagyjon már élni, 20 éves lány vagyok, meg sem hallja.... most itthon már tényleg kiborít, mindigis ezt a mániás irányítást csinálta, de most mintha ketyósabb lenne, szóval megkérdi, mikor voltam wc-re, mikor kakáltam, nem kell-e kakálnom???????!!! Utána megmondja, hogy menjek zuhanyozni, mintha amúgy nem mennék, csak szimplán kényszert érez megmondani. Konkrétan mindenbe beleköt, és ez úgy van, hogy hiába próbálok nem oda figyelni, de van ez a (nem tudom a nevét) "csepegtetés", amikor úgy kínozzák az embert, hogy homlokra csepegtetnek órákon keresztül, és már beleőrül az ember. Ezzel én is így vagyok. Egyszerűen normális ember nem mondja meg a másik felnőttnek, hogy mit kell tennie! Az teszi a saját dolgát magától is, de anyámnál ez nem így van, és már nem tudom elviselni, és 2 napot vagyok itt. Mit tegyek???? Nem tudok 2 napig kint csövezni, ha fülesem van, bejön a szobámba sorolni és ideges, hogy nem hallom őt. Kikészít....
2017. júl. 17. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%
10-es hagyjad már, mindenkinek megvan a maga baja. Akkor csak a nagy probléma a probléma? Akkor te se sajnáltasd magad, mert lehet valakinek az egész családja meghalt. Na? Legközelebb inkább tartsd a szádat kussban.
2017. júl. 19. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

Utolso

Mekkora egy bunko vagy! Egyebnkent a 10-es a kerdesre valaszolt, te meg egy valaszolonak irtal. Maradj legkozelebb a targynal, es ne kritizald a masik hozzaszolo velemenyet. Neki ez a velemenye, magyaran hogy o orulne ha lenne szuloje aki aggodik erte. Es az en velemenyem is hasonolo. Nem hiszem en sem hogy ez a legelviselhetetlenebb elet a vilagon a legborzasztobb szulovel. En is tudnek ennel sokkal borzasztobb elethelyezeteket, es valoszinu a kerdezo is fog meg ennel sokkal elviselhetetlenebb helyzetekbe kerulni.

2017. júl. 31. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem válaszolt. Számomra ez olyan, mint amikor az abortusz kérdések alatt fröcsögnek a meddő nők.

Mindenkinek van problémája, nem kell degradálni a másikét, csak mert a tiéd vagy bárkie nagyobb.

Meghaltak a szülei. Ez az ő problémája, és most nem róla van szó.

Ez olyan, mintha megkérdezné, hogy dolgozza fel a szülei halálát, én pedig írnék erre valami durvábbat, hogy örüljön hogy csak ennyi a baja.

2017. júl. 31. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Mondok még egy példáz, csak hogy még jobban lepontozhass.

Meghalt a szeretett kutyám, még sem írok az állatok kategóriába olyanokat, hogy: "bár az én kutyám pisilne be, de ő már nem él"

Ez kinek jó?

Az hogy a kutya nem szobatiszta nem olyan durva, mint hogy az enyém meghalt, de ettől még probléma marad amire választ vár. Ezzel nem segítenék neki.

2017. júl. 31. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!