Tul sokat varnek el valakitol, aki meg akar hoditani?
Nem ertem, komolyan. Van 1 srac, akivel beszeltem, mert nem akartam bunko lenni, o tobbet akar, en semmit nem akarok tole.
Mivel o valahogy meg akarna "szerezni" ezert, amikor Franciaorszagbol hazajon, ajandekot hoz, de 2x semmi. 1 olyan parfumot, ami itt Magyarorszagon 2000Ft, meg 2 olcso Lidl-os csokit. Aztan beallitott valami haziszappannal, hogy az egyik ismerosetol kapott kettot, az egyiket nekem adja, valami kecsketejbol vagy mibol keszult.
Komolyan 21.szazadban vagyunk, ezekkel csak szerinten taszitja el magatol a noket.
Meg beszelgettunk, majd szobakerultek a ruhak, es mondom, hogy nekem is ez a felso valamiert engedi a szinet. Erre az volt a valasz, hogy vegyek dragabb ruhakat, ne olcsokat. Speciel azt a felsot Nemetorszagbol vettem es learazva volt 40Euro. Ha azt se tudja mi mennyi,minek okoskodik itt nekem?
Arrol nem is beszelve, hogy az ember nem varja es egyszercsak oldalt nezek es ott van, hogy jott meglarogatni es beszelgetni.
Azert volt learazva, mert szezon vege volt es 2 db volt meg belole. De jo, hogy itt mindenki milyen okos. A szappan a kukaba landolt, budos volt, mint a franc, nem tudom ki az, aki magaraken ilyesmit.
Nem az a fo bajom,hogy nem draga ajandekokat ad, mert nem vagyok raszorulva, de engem ugy tanitottak,hogyha ajandekba adok valamit, ne azt nezzem, hogy epohogy adjak valamit, hanem az igenis legyen arravalo.
Ez a beszolas meg nem egyszeri volt, a teljes kiorlesu kenyerrol, amit mi sutunk azt kerdezi rola, hogy az eheto egyaltalan,meg ne vegyek kek ruhat,mert neki az nem tetszik es kuld nekem 1 kepet arrol a csajrol, akit tudja,hogy a vilagona lrgjobban utalok, hogy ilyen ruhat vegyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!