Mit gondolsz, mit mondana rólad a korábbi önmagad?
Vagy olyan emberek, akik régen ismertek, de azóta meghaltak.
Nem igazán arra vagyok kíváncsi, hogy elértétek-e a céljaitokat, inkább, hogy a személyiséged hogyan ítélné meg egy korábbi éned, milyen embernek gondolna?
Mindegy, hány évvel korábbról, ez most nem annyira fontos.
A régi énem azt mondaná, hogy....
De én a régi énem felpofoznám, és magparancsolnám neki, hogy ideje felébredni, s magadba nézni.
Csak ennyit kérdezne:
"Ki ez a bálna?"
Te, mennyit káromkodtál régen, emlékszel? Sokat.
Mi van, mi ez a szószátyárság? Így jobb.
Te tudsz angolul? Jóhogy. Nemá.
Ki gondolta volna, hogy ilyen ötleteket rejtegetsz a buksidban? Én biztos nem.
Azt, hogy egy utolsó senkiházi féreg csődtömeg vagyok.
Igaza is lenne.
Bár attól függ, mennyire régi. Egy ideje ilyen vagyok.
Én azt mondanám magamnak: Te jó ég idáig eljutottál, így megváltoztál? Pedig olyan lehetetlennek tűnt... Nem hittem volna, gratula! Generalizált szorongásban, illetve depresszióban szenvedtem. Nagyon visszahúzódó voltam, és volt, mikor még a házból sem mertem kimenni. Határozatlan, bizonytalan voltam..
Az régi ismerőseim is kb ugyan ezt mondanák, csodálkoznának ,mert teljesen más vagyok, mint pl 3-4 éve.. Határozottabb, dolgozom (korábban nem mertem semmi ilyesmit, nem mertem emberek közé menni), már rám se lehetne ismerni, sokkal beszédesebb lettem, keresem a társaságot, sok rossz szokásról leszoktam, és pozitív vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!