Mit gondolsz egy olyan srácról aki sportos izmos,
viszonylag jó arca van, de 23 évesen sose volt lánnyal?
Figyelt kérdés
Történetesen rólam van szó, most sem foglalkoztat a barátnő téma egyébként, mert nem futok más után, hogy aztán lekoptasson hogy bocs de nem vagy az esetem dumával.
Ezért vagyok egyedül, kondival lefoglalom magam, meg kitalálok ezt azt általában.
De most már ennyi idősen kezdenek a nyakamra járni az ismeretségemben az emberek hogy sose látnak senkivel, ilyenkor meg mindig kitalálom hogy van egy csaj akivel néha összefutok.
Jelenleg jól el vagyok egyedül, így maximálisan oda tudok magamra figyelni.
Nem is akarsz lánnyal együtt lenni? Így fiatalon tomboló hormonokkal elég fura, de ha neked ez jó akkor jó. Szerintem ehez senkinek semmi köze. Én biztos nem cseszegetnélek azzal, hogy mikor lesz már barátnőd. :)
2017. máj. 31. 21:22
2/13 anonim válasza:
Hehe, én vagyok a női megfelelőd.
Csak én 19 vagyok, de már most éreztetik a csajok, hogy ez gáz. Szerintem abszolút nem az.
Rólad se gondolok semmi különöset.
2017. máj. 31. 21:23
3/13 anonim válasza:
Az én barátom is ennyi idős volt, mikor összejöttünk (én is ennyi vagyok), és egyikőnknek sem volt még barátja/barátnője. Egyetemenen jöttünk össze egy havewri társaságunk volt, aztán 2 évig legjobb barátok voltunk, sörözni jártunk minden héten, aztán összejöttünk. Nem érdekelt h nem volt barátnője
2017. máj. 31. 21:24
4/13 anonim válasza:
Semmit, ső5 kifejetten tetszene, hogy nem vagy az a fajta srác, aki mar 16 éves kora óta arra hajt, hogy minél több csajjal legyen.
18/L, szűz
2017. máj. 31. 21:46
5/13 anonim válasza:
Nem tudom kinek szól a kérdésed, de én azt mondom, ha nem is érdekelnek a nők, csak az zavar, hogy mások csesztetnek vele, akkor elég fura vagy. Én is kb ugyanebben a cipőben járok, nekem is szinte minden időn elmegy a melóra és edzésre, nem is nagyon próbálkozok ismerkedéssel, de apám, haverok, meg egyéb ismerősök állandóan mondogatják, hogy szerezzek végre magamnak egy lányt, csak veled ellentétben én szeretnék is, de melóhelyen nincs senki erre méltó, a konditerembe meg nem azért járnak/járok, hogy másokat ismerkedéssel zaklassak. Így maradok egyedül továbbra is jelenleg 21 évesen, de nyílván, ha nem változtatok, akkor én is eljutok ugyanígy a 23-as korba. Ha nem is akarsz barátnőt amit elég furcsának tartok, akkor csak azért mert csesztetnek, nem kötelező.
2017. máj. 31. 21:48
6/13 A kérdező kommentje:
Bevallom hogy félek a csalódásoktól is, amire tapasztaltak azt mondják, készüljek fel mert az első pár ismerkedés rutin nélkül nem könnyű. Én úgy vagyok vele hogy aki akar megkedvel első látásra, onnantól majd elválik.
2017. máj. 31. 22:05
7/13 anonim válasza:
Én sem erőltetem ezt a barátnő kérdést 22 évesen. Igazából nem vágyom rá, csak attól félek hülyének néznek, ha életembe nem volt senkim. Ez a legfájdalmasabb az egészbe.
2017. máj. 31. 22:06
8/13 anonim válasza:
Soha nem értettem az ilyen embereket, ha én 23 évesen szűz lettem volna, már az őrület határán szenvedtem volna... Hogy nem tudnak érdekelni a nagyon jó nők a formás lábaikkal, seggekkel, jó mellekkel ilyen meleg időben???
De mindegy, te tudod, a tanácsom az, hogy csak akkor keress lányt, ha tényleg úgy érzed, csak azért, mert mások nem láttak nővel - kár csajozni. Csak ha neked kell, akkor foglalkozz a témával.
2017. máj. 31. 22:30
9/13 A kérdező kommentje:
Már hogy ne érdekelnének, kondiban szerinted miket látok amikor épp csúcsidőben vagyunk vagy 30-an? Szoktam fantáziálni arról hogy na ezzel a csajjal jó páros lennénk, de utána észbe kapok hogy lehet flegma, bunkó, és ki tudja milyen az ízlése.
2017. máj. 31. 23:26
10/13 anonim válasza:
Én minden további nélkül elfogadnám a srácot, akit szeretek, még ha 23 évesen szűz és párkapcsolati téren tapasztalt. Ha normális és becsületes ember, jól működik az összhang akkor miért ne?! Ha értelmes dologgal elfoglalta magát a nők hajhászása helyett, képezte magát, hogy jobb ember váljék belőle, akkor még tisztelném is ezért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!