Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz egy olyan srácról...

Mit gondolsz egy olyan srácról aki sportos izmos, viszonylag jó arca van, de 23 évesen sose volt lánnyal?

Figyelt kérdés

Történetesen rólam van szó, most sem foglalkoztat a barátnő téma egyébként, mert nem futok más után, hogy aztán lekoptasson hogy bocs de nem vagy az esetem dumával.

Ezért vagyok egyedül, kondival lefoglalom magam, meg kitalálok ezt azt általában.

De most már ennyi idősen kezdenek a nyakamra járni az ismeretségemben az emberek hogy sose látnak senkivel, ilyenkor meg mindig kitalálom hogy van egy csaj akivel néha összefutok.

Jelenleg jól el vagyok egyedül, így maximálisan oda tudok magamra figyelni.

2017. máj. 31. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat *párkapcsolati téren tapasztalatlan
2017. máj. 31. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt gondolom,hogy biztos érthető oka van,amiért így van.Ha nem csesztetnek,egyszerűen csak megkérdezik,van-e barátnőd,az szerintem normális,csak kíváncsiak.Ha csesztetnek miatta,akkor viszont velük van a baj.
2017. jún. 1. 00:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam a te korodban. Mondjuk a nőkről is sokat elmond, hogy nem csapnak le az ilyen jó pasikra:-). Egyetemre jársz?
2017. dec. 8. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!