A felsőoktatásba bekerültek 95%-a miért van ennyire elszállva magától?
Nem mindekit csak a pénz érdekel. De ha valakit igen annak tényleg nem tanácsos egyetemre mennie, mert tényleg diploma nélkül is lehet jól keresni, viszont ha a pénz az összes motivációja, a legtöbb felsőoktatási intézmény kijárása úgy nagyon nehéz...
Mind ettől fügettlenül természetesen vannak diplomás buta, valamint diploma nélküli okos emberek.
De értelemszerűen nagy az esély, hogy egy egyetemet elvégzett ember nem lesz butább sokkal egy egyetemet el nem végzettnél (mondom nagyobb az ESÉLY).
Nem ertem, teged ez hol zavar? Az utolso mondatoddal meg magadat jellemezted csak, mindket tabor szanalmas. Kerdem en, te nem vagy szanalmas azaltal, hogy ismersz par emberket es az o viselkedesuket ra akarod huzni a diplomasok 95%-ara.
Nem konnyu elvegezni egy egyetemet, es aki abban a hajoban van, az tudja. Te,minf kivulallo szemleled a dolgokat. Nem akarok vitatkozni, nekem is rengeteg ismerosom van(kozottuk keresztanyammal), semmit nem valtoztam, miota egyetemre jarok, neki ba.ssza a csoret, hogy en tovabbtanulok o meg nem tanult es atvaltott tamado uzemmodva es folyton a szememre hanyja, hogy miota egyetemre jarok tobbre tartom magam. En nem tarton tobbre magam, ugyanolyan vagyok,mint reg, csak az ilyen ures, semmitmondo kijelentesek utan kijon az emberbol az allat.
,,atvaltott tamado uzemmodva es folyton a szememre hanyja, hogy miota egyetemre jarok tobbre tartom magam"
Talán azért hányja a szemedre, mert úgy is van. Csak ti nem veszitek észre magatokon, mert tök természetes számotokra az arrogancia. De magas lóról lehet ám a legnagyobbat esni. ;)
Hát nem tudom, én általában kb. szégyellem, hogy egyetemre járok, főleg itt gyakorin, mert mindenkitől mindig csak a kioktatást kapom, hogy csak elcseszek több évet a szüleimen "élősködve" ahelyett, hogy egy gyárban dolgoznék. Eddig csak akkor hoztam ezt fel egy válaszomban, amikor valaki kioktatott, hogy a korom miatt vagyok hülye, mert 20 évesen még nem tud az ember semmit (???).
Amúgy ezen kívül nem szeretem ezt felhozni, mert jönnek az "bezzeg az én öcsém/bátyám/férjem orvosit végzett úgy hogy mellette teljes munkaidőben dolgozott és családja volt, te lusta ingyenélő sz*r" válaszok.
Mar meg se haragudj kedves kerdezo! De borzaszto irritalo szemely vagy, en nem is csodalkozom, hogy a diplomasok olyan bunkok veled,mivelhogy lenezed a diplomasokat,tobbre tartod magad,mert neked nincs diplomad. Ilyen hozzaallas mellett mit csodalkozol? Legkozelebb te mondod meg az orvosnak,hogy hogy operaljon?!
Igen,magas lorol nagyot lehet esni, es te hihetetlen nagyot is fogsz!
Amiert itt puffogsz,hogy jaj diplomasok ilyenek meg olyanok,te semmivel se leszel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!