Szerintetek a férfiak vagy a nők az okosabbak?
Nem feltétlenül IQ-ra gondolok, hanem úgy általában az életben előrejutáshoz szükséges tulajdonságok terén szerintetek manapság a férfiak vagy a nők a jobbak?
Pl. jó diploma, nyelvek, ambíciók, kapcsolatok építése, önbizalom, érdekérvényesítés, de akár a sima IQ is része lehet, ha hozzásegít egy sikeres élethez, stb.
#19, "egy férfit egy rutinosabb nő sokszor a farkincájánál fogva vezet, mi ez, ha nem emocionális tényező?"
Akkor te még nem láttál olyat, amikor így próbál egy nő vezetni egy férfit, és a férfi ettől idegbeteg állat lesz, ha ezt egyből felismeri...nem lettem volna néhány ilyen nő helyében...
nem hetero férfi vagyok, és sztem jóval értelmesebbek a férfiak. a legokosabb férfiismerőseim szintjén nem nagyon volt olyan nő, aki megközelített volna.
a nők kevésbé logikusak, sokszor gyerekesebbek, inkább ha vmi vissza kell mondani, abban jeleskednek, de tanácsért szinte mindig férfihoz fordulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!