Szerintetek a férfiak vagy a nők az okosabbak?
Nem feltétlenül IQ-ra gondolok, hanem úgy általában az életben előrejutáshoz szükséges tulajdonságok terén szerintetek manapság a férfiak vagy a nők a jobbak?
Pl. jó diploma, nyelvek, ambíciók, kapcsolatok építése, önbizalom, érdekérvényesítés, de akár a sima IQ is része lehet, ha hozzásegít egy sikeres élethez, stb.
Igazatok van. Lehet, hogy úgy kellett volna kérdezni, hogy kik a boldogabbak az életben, kik érzik úgy, hogy elérték, amit szerettek volna?
És hogy válaszoljak is: én a saját életemben több kiégett, változásra képtelen, demotivált férfit látok, és mintha több ambiciózus, szorgalmas, önmagáért, családjáért küzdő nő lenne.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a nők életképesebbek vagy erősebbek, csak én így látom.
Szerintem az okosak okosabbak.
A nemek max kiegészítik egymást.
Jaaa, ki gondolta mi?
15-ösnek: az orvosok közt több a nő, idegsebészek között pont nem, de a (magán)pszichiáterek, pszichológusok közt szinte alig találsz férfit, aneszteziológusok, radiológusok, laboráns orvosok is majdnem mind nők.
gyógyszerészek, kutatók, biológusok, geológusok, alkalmazott matematikusok, bizonyos mérnöki szakmák, pl. vegyészmérnök, építészmérnök, akkor a pénzügyesek, köztük könyvvizsgálók, pénzügyi elemzők, projektmenedzserek között általában több a nő.
ja és gyakorlatilag a teljes HR szakma is nők kezében van.
16-osnak: "az érzelmi, emocionális tényezők nem zavarnak be a döntésmeghozatalban, mint a nőknél"
egy férfit egy rutinosabb nő sokszor a farkincájánál fogva vezet, mi ez, ha nem emocionális tényező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!