Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bűnözőnek, gengszternek...

Bűnözőnek, gengszternek születni kell, vagy csak az élet rá viszi az embereket?

Figyelt kérdés

Régebben amikor még aktívabban jártam szórakozni, sok fős baráti társaságunk volt, ha akartam pár gram marihuánát hétvégére, sör helyett, akkor kaptam egy elérhetőséget és nekem kellett elmenni a helyre, először az ajtót úgy nyitotta ki az illető hogy mondani kellett mit akarok, és hogy mi az ő beceneve.

Nem magyar volt, de csak az ajtónál állhattam meg és a kutya ott morgott előttem, tehát látszott rajta az elővigyázatosság, és érződött a megjelenésén is hogy ilyen körben van otthon.

2017. júl. 9. 00:13
 1/3 roland7564 válasza:
Hát ha ijen dolgokban benne vagy mint pl:drogok és társai akkor szinte általánosnak állítod be ezeket a dolgokat és te is kemény akarsz lenni mint a dealerek de valójában neked ez ugymond tetszik ezért akarod csinálni!
2017. júl. 9. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokan ebbe születnek bele, ezt látják és ezt viszik tovább. a fű nem egy nagy dolog, de gondolom nem csak azt lehetett nála kapni és ez csak egy példa volt. van aki olyan helyzetbe kerül, vagy csak a gazdagság ígérete miatt vág bele. szóval bárkiből lehet igazából, de ha egy tutyimutyi alak vagy, aki nem parancsol tiszteletet, majd jól megvernek és kirabolnak vagy rosszabb. Felvállalnád, hogy ölsz is ha kell? ez a legtöbb embernek nem fér bele...persze a legtöbb keménykedik, de csak a szájuk jár.
2017. júl. 9. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:
88%
A marihuánával való kereskedés azért nem ér fel a kokain/fegyverkereskedéssel. :) Igaz bűnöző, de nem kell, hogy "utcagyerek" vagy "gengszter" legyen. "Az ismerősöm dílere" egy programozó srác, aki a légynek sem ártott még és nem is akar. :)
2017. júl. 9. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!