Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezeljek egy csajt aki...

Hogyan kezeljek egy csajt aki menőként lenézett, amióta sok rossz történt vele viszont barátkozna?

Figyelt kérdés

Mindig kedves voltam a csajjal, de lenézett, kinevetett, vissza se köszönt soha. Elég jó csaj volt, nagyon nagy volt a pofi!

Aztán lett egy betegsége ami miatt felszedett 30-40 kilót. A menő haverok, gazdag pasik eltűntek rögtön. Azóta érdekes módon előre köszön nekem, úgy csinál mintha mindig is haverok lettünk volna. Pedig a barátnőinek régen minden lúzer, fújj pasinak mondott, nevetett rajtam, néha még a szemembe is.

Hogyan kéne ezt kezelnem? "Megbocsátanék" neki de annyira gonosz volt velem meg másokkal is régen, hogy tartok tőle amint meggyógyul, lefogy, újra folytatja az eddigi dolgai, most csak kényszerből jófej velem. Hogy látjátok, találkoztatok már ilyennel?

2017. júl. 7. 17:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
47%

Csak tudod egy normális ember nem csinál ilyen. Ha valakivel nem szeretnél jóba lenni, beszélni vele, stb, akkor elkerülöd. Nem a képéberöhögsz, háta mögött mindennek elmondod, megalázod... Hanem szépen megmondod neki, hogy nem szeretnél vele lenni, vagy elkerülöd. Az még egyszerűbb.

Nagyon gáz külső alapján embereket elítélni. (persze az igénytelenség az más, de az megint csak belsőből ered (arról beszélek, aki ön hibájából igénytelen, nem akinek nincs más választása))

Szerintem ha bocsánatot kér, mond meg neki, hogy megbocsátasz, de ne akarj vele nagyon jó barátokká válni. Tarts távolságot tőle!

2017. júl. 12. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!