Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyógyszerfóbia! Ki hogy...

Gyógyszerfóbia! Ki hogy küzdötte le?

Figyelt kérdés
Sajnos egyszer kiskoromban kihánytam a gyógyszert és azóta rettegek tőlük! A nagyon pici No-spa sem megy le sajnos, sőt már a tudattól is rettegek, ha arra gondolok be kell vegyem.. Nagyon kellemetlen ez nekem. Volt valakinek ehhez hasonló problémája?

2017. júl. 7. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyukámnak van ilyen, bár ő nem csak hányástól fél, hanem az összes mellékhatástól. Nem küzdötte le a fóbiáját, hanem nem vesz be semmilyen gyógyszert. Ha mégis nagyon muszáj, akkor összetöri, és gyümölcslével, joghurttal nyeli le. De mihelyst kicsit jobban lesz, kidobja a kukába az összes gyógyszert, amit kiváltottam neki.
2017. júl. 7. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is össze szoktam törni, ha úgy van. (bár elvileg nem tesz jót a gyomornak) vagy egyáltalán be sem veszem, viszont vannak helyzetek mikor muszáj.. Írt fel a nőgyógyászom fogamzásgátlót és azt is el kellene kezdenem szedni, viszont nagyon félek tőle, összetörni meg nem merem. Tök vicc az egész, sokkal nagyobb falatokat nyelek le, ezzel meg kb. 15 éve küszködöm.
2017. júl. 7. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a nagymamám úgy küzdötte le, hogy sosem vett be.

Ennek örömére 100 éven felül élt.

Orvoshoz sem járt sosem.

2017. júl. 7. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni patikaban ilyen izesitett zselet, pont a gyogyszerek lenyelesehez. Kanalba bele kell tenni, abba meg a tablettat es ugy konnyu lenyelni, meg se erzed. Foggatlot enel pl viz meg minden nelkul is lenyelem siman, annyira pici. Ezt azert majdnem percre pontosan kell szedni, evvel nem nagyon lehet igy benazgatni ossze-vissza. A hormon nem jatek. Gondolj arra, hogy akkor lesz bajod, ha nem szeded be normalisan.
2017. júl. 7. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!