Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám elhitetni...

Hogyan tudnám elhitetni anyukámmal hogy valóban szép?

Figyelt kérdés

A mai nap történt egy incidens ami abszolút felborította a lelki egyensúlyát és szeretném jobb kedvre deríteni.

Egy véletlen egybeesés kapcsán kiderült hogy anya 'legjobb barátnője' és annak a d**ópajtija bálnának nevezék anyut és a nő a közös munka során úgy állította be anyut mintha ő semmit nem csinált volna, csak ő az ász. Holott ez teljesen fordítva szokott lenni de nem is ez a lényeg.

Tény, hogy anyun van kb 10-15 kiló felesleg, de szépen eloszlik, csak a hasán látszik leginkább. Tesz ellene, odafigyel az evésre és nemrég leadott 25 kilót.

Abszolút semmi önbizalma a súlya miatt, pedig abszolút nem kövér csak husi. Csinosan öltözködik, ad magára.

Nem mutatja, de tudom, hogy ez az incidens nagyon nagyon megviselte és szeretnék tenni valamit, hogy elhigyje igen is szép, sokkal szebb mint az a r**banc aki ezt mondta rá. Hogy, mivel tudnék rajta segíteni?

19/l

2017. júl. 4. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%

"És pont ezért született a kérdés, hogy milyen ötletek vannak arra, hogy rávezessem őt arra, hogy fogadja és szeresse önmagát, illetve hogy miként deríthetem jobb kedvre."

Először is ha őt zavarja a saját elhízása, akkor te miért akarod azt, hogy fogadja el magát túlsúlyosan?

Azt írtad már leadott 25 kg-ot.

Ezek alapján bátorítsd arra, hogy a maradék 15-20 kg már könnyebb lesz leadni.

Egyébként is, az elhízás betegség, káros a szervezetnek.

Tehát ne bátorítsd arra, hogy fogadja el így magát, mert sok betegséget tud indukálni a túlsúlyosság.

A munkahelyi dolog meg más téma, tegyen érte, hogy elismerjék a munkáját, ha nem tesz érte és hagyja, hogy más arassa le a babérokat az egyedül az ő hibája, felelőssége.

Ezen felül hiába mondogatod neki hogy szép ha egyszer nem az és ezt ő is tudja. Ezzel nem mész semmire.

Idézek tőled ismét:

"Tény, hogy anyun van kb 10-15 kiló felesleg"

"Abszolút semmi önbizalma a súlya miatt, pedig abszolút nem kövér csak husi."

Ez elég nagy ellentmondás, akin 15 kg felesleg van az kövér, elhízott, túlsúlyos.

Ennek is vannak fokozatai, nézz utána ő melyik kategóriába esik.

Ráadásul 15 kg súlyfelesleg egy nőn sokkal több, mint egy férfin ugyanennyi.

2017. júl. 5. 02:40
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerelmeskedek én szívesen anyuddal, abból érezni fogja, hogy finom nő. 😊 29F
2017. júl. 5. 03:16
 13/20 A kérdező kommentje:

A túlsúly és az kövérség között van különbség. Nem mondtam, hogy nem túlsúlyos, hanem azt hogy kövér.

A nőkön több a zsírszövet, így jobban eloszlik rajta a súly. Ha így jobban megértitek, akkor nagy mellei és feneke van, az egyetlen hely, ahol észre lehet venni hogy van egy kis plusz az a hasa és ez zavarja igazán.

Ahogy írtam is, tesz azért hogy leadja, de most megakadt.

És igen, rosszul fogalmaztam, nem elhitetni akarom vele hogy szép, hanem tudatosítani.

És egyébként kissé erős így látatlanban kijelenteni hogy ne is próbálkozzak mert úgysem szép. Honnan tudod hogy milyen az arca? Azért mert valakin van egy kis felesleg már rögtön csúnyának kell hogy legyen? Ne túlozzál már.

Egyébként persze hogy a férfiakon jobban megoszlik az a 15 kg például, hiszem egy átlag férfi sokkal magasabb mint anyukám. Ismétlem önmagam, látatlanban ne ítélkezz.

Ha elolvastad volna a kommenteket, akkor láthattad volna, hogy a munkahelyi dolgaiba nem is akarok beleszólni, ugyanis a főnök tudja, hogy ki a jó munkaerő.

De a kommented semmi hasznosat nem tartalmazott, nem ez volt a kérdésem.

2017. júl. 5. 10:01
 14/20 A kérdező kommentje:
12# Tudod, van egy szint ami alá egy jó nő nem adja.
2017. júl. 5. 10:02
 15/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem, nem tudom. Mutass be neki!
2017. júl. 5. 10:54
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen normális, hogy a lányaként édesanyádat szépnek tartod, ő is szépnek lát tégedet. Ez tiszta sor. Ne bizonygasd, hogy szép, inkáb hosszútávú aprólékos stratégia javasolt. Ha túlnyomod az ellenkező hatást éred el, tehát hetente néhány alkalommal, amikor tényleg csini reggelenként megdicsérsz rajta valamit, lehet a smimkje,öltözéke,keze....

Segíthetsz még úgy, elmész diákmunkára, elhívod maszsázs-szalonba, szépség-szalonna, és egy új fizura is csodákra képes az ömbizalom terén.

Amit leírtam igazából az apukád dolga lenne, a fincsi szex apudal, és reggel anyúd sokkal szebbnek látja majd magát. Ez törvényszerű.

2017. júl. 5. 11:42
 17/20 anonim ***** válasza:
17%

Hogyan vársz a kérdésedre normális választ ha még a kérdést sem bírod megfogalmazni és utólag módosítgatod és mentegetőzöl, hogy rosszul fogalmaztál.

A kérdésedre válaszoltam, sehogy nem tudod elhitetni vele, hogy szép ha egyszer 15 kg súlyfelesleggel nem az.

"Honnan tudod hogy milyen az arca? Azért mert valakin van egy kis felesleg már rögtön csúnyának kell hogy legyen?"

Akinek 15 kg súlyfeleslege van (hozzáteszem a magasságát nem is tudjuk, tehát ha mondjuk 170 cm alatt van, akkor még durvább a dolog) zsíros, tokás, felpuffadt gömbölyű arca van.

Egy ilyen arc elég sok minden csak nem szép.

A férfi-női elhízási különbséget azért hangsúlyoztam, mert 15 kg-ra még rá lehet mondani, hogy határeset egy férfinál, de nőnél már nem az, ezért lehet nem érzed annak a súlyát, hogy 15 kg súlyfelesleg.

Ha nekem nem hiszed küld be a körzetihez vagy kardiológushoz, javasolni fogja a testsúly csökkentést.

2017. júl. 5. 12:08
 18/20 A kérdező kommentje:

Figyelj, én megértem, hogy máshol nem tudod kiélni magad, de örömmel venném ha nem offolnád a kérdésem.

A súlyfelesleg egy férfinál sem határeset, abszolút semmi különbség. Egy nőnek mellben, fenékben 'elveszik' a zsír, míg egy férfinak a hasára megy, marha szép látvány ha már itt tartunk.

De mivel nem ismered, ismét mondom, nem tudhatod milyen az arcra és jónévem venném ha nem sértegetnéd.

Annak is örülnék, ha megtanulnál szövegérteni és elolvasnád a kérdésem. De ha nem megy akkor elmagyarázom: az volt a kérdés, mivel tudnám kicsit jobb kedvre deríteni, kényeztetni, nem az, hogy egészséges e és neked mi a véleményed a túlsúlyról.

Örülj annak, hogy te szép vagy és tökéletes, de ne rontsd itt a levegőt.

Köszönöm a kommentjedet de éld ki magad más kérdéseknél.

2017. júl. 5. 14:09
 19/20 anonim ***** válasza:
29%

" Egy nőnek mellben, fenékben 'elveszik' a zsír, míg egy férfinak a hasára megy, marha szép látvány ha már itt tartunk. "

Épp olyan hányingerkeltű egy rongyos zsíros nagy segg és egy lógós nagy mell mint egy nagy sörhas.

2017. júl. 5. 14:11
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Elég nagy tévúton jársz.

Van különbség aközött, hogy egy 185 magas férfin van 15 kg felesleg vagy egy 160 cm magas nőn.

Nagy vonalakban két fajta elhízás létezik aszerint csoportosítva, hogy hova rakódik a FELESLEGES zsír:

1) has

2) comb

Olyan nincs, hogy anyádon van 15 kg súlyfelesleg de mivel nő ezért a mellére meg a seggére rakódott a zsír és emiatt még így is hú de szép...

Tehát nem csak olyan férfiak léteznek akik csak a hasukra híznak, egy férfin is ugyan úgy el tud oszlani a felesleg.

Azt meg még mindig ne magyarázd meg, hogy egy 15 kg súlyfelesleges nőnek szép a zsíros, tokás arca...

Nem mellesleg a kérdésedre is válaszoltam, idézem magam:

"sehogy nem tudod elhitetni vele, hogy szép ha egyszer 15 kg súlyfelesleggel nem az."

A 19-esnek meg teljes mértékben igaza van, attól hogy egy nőnek a mellében meg a seggében "elveszik" 15 kg felesleges a zsír, abból nem következik, hogy az egy szép látvány.

2017. júl. 5. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!