Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy van az, hogy vannak...

Hogy van az, hogy vannak olyan emberek akiket semmi sem zavar?

Figyelt kérdés
Az egyik kollégám ilyen. Pl. Bármilyen zajos helyen eltud aludni,mèg ha ágyut lőnènek mellette sem zavarná. Èn meg ha már a szomszéd kicsit hangosabban beszél ès áthallatszik attól ideges leszek. Meg valaki munka közben nekiáll fütyörèszni engem már szèt szed az ideg,ő meg rá sem hederít. Meg mindig mindent elnèz másoknak,mindig azt mondja hogy jól van,semmi gond olyan dolgokra amiken szerintem a legtöbb ember kiakadna.
2017. júl. 4. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy te vagy túl érzékeny? mondjuk én is hasonló vagyok mint amit leirtál.
2017. júl. 4. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Ha fejlődni szeretnél, akkor a kérdést úgy tedd fel:

Miért van az, hogy engem szinte minden zavar?

Ekkor egy csomó hasznos tudnál találni és esélyt kapnál egy jobb, nyugodtabb életre.

2017. júl. 4. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nagyon jó javaslat! (Y) (Y) (Y)
2017. júl. 4. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
vannak ilyen jó fejek - belső nyugalomból teszik :)
2017. júl. 4. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Tanulj tőle.

Megéri, az ideg előbb kinyír mint gondolnád.

2017. júl. 4. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy van összerakva. Én egy kórházban dolgozom egy csomó papírmunkafélém van( mindegy mi), az irodatársam egy kutató-professzor, de az én irodámból nyílik neki egy zárható rész. Miattam a helikopter is leszállhat, (az ablakomhoz közel a leszálló), hogy észre sem veszem, őt még a fűnyíró is zavarja, pedig 2. emelten vagyunk. Én azt sem veszem sokszor észre ha kimegy az irodából, szerencsére mindig viszünk kulcsot, mert sokszor kizárom vagy bezárom :) :) Van néhány vicces dologebből, de toleráljuk egymást. Pl. én halkan próbálom a telefonokat, megbeszéléseket úgy intézni, hogy ne hallatsszon be az ő részére.
2017. júl. 4. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Részben jó tulajdonság ez, mert talán így higgadtabban tud gondolkodni, mintha rágörcsölne a dologra. Azonban van olyan, aki szimplán dilis és azért ilyen (mint az egyik ismerősöm). Na tőle aztán ne tanulja meg az ember ezt a fajta "nyugodt" viselkedést".
2017. júl. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!