Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják, hogy mekkora...

Miért mondják, hogy mekkora szegénység van az országban, amikor azt látom árukeresőn, hogy mindenből a legdrágább fogy a legjobban?

Figyelt kérdés

Parfüm 35 ezres első helyen

Okostelefonokból a 180 ezres samsungok meg iphone

TV-ből a 100 ezres 100 centi felettiek...

2017. júl. 4. 00:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Kétféle szegény ember van:

1. Aki annyira szegény, hogy szinte semmije sincs és még jövedelme sincsen.

2. Aki rendelkezik némi ingósággal és papíron minimálbérből él, de a fekete vagy a szürkegazdaságból meg nagyobb pénzeket szakít.

Ez utóbbiak a statisztikában hátrányos helyzetűnek meg mélyszegénynek vannak titulálva és közben a lakásuk tele van olyan dolgokkal amiket a hivatalos bevételeikből nem engedhetnének meg.

2017. júl. 4. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Én amit erre tudok mondani:

1) az árukereső (és az összes többi ilyen oldal) nem minden weboldallal áll összeköttetésben, így nem is 100%-ig hiteles a statisztika...

(pl. kerestem egy bizonyos terméket, az árukeresőn 1 partnernél volt, neten rákerestem, hát még találtam vagy 7 oldalt, ami árulja, és olcsóbban is megtaláltam)

2) a használt stb. nincs benne a listában, meg az sem, amit nem online veszel, hanem a boltban, vagy épp külföldi (nem határon túlra értem). Pl. parfümnél sztem elég durva eredmények lennének, ha azt is beleszámolnák, hogy a kínai boltokból, a bolhapiacról miket vesznek az emberek és mennyit. Facebookos eladós csoportok tele vannak kínai és török hamisítvány parfümökkel, és veszik, mint a cukrot.

3) az meg tuti, hogy vannak, akik az árat meg a márkát a minőséggel kapcsolják össze

4) a mélyszegények nem online fognak minden sz.t összevásárolni, pl. Borsodból

2017. júl. 4. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Az iPhone is ott van még a dohányboltos csaj kezében is, magyar szokás, hogy nem addig nyújtózkodnak az emberek, ameddig a takarójuk ér.
2017. júl. 26. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!