Genious kérdése:
Miért van az, hogy nekem öntik ki a szívüket, mindent velem beszélnek meg? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sokan odajönnek hozzám, kezdeményeznek egy "Mizu?"-val és azonnal a tárgyra térnek. Mindenki nekem önti ki a kis szíve problémáit, bajait... Például: Szerinted összeillek vele? Szakítani akar velem? Te ezt hogy látod? Legszívesebben megmondanám neki, hogy nem illetek össze... De mindenkinek hazugságokat terjesztene rólam és dühös lesz!
MIT KÉNE TENNEM SZERINTETEK? Előre is kösz a válaszokat...!
2017. júl. 3. 21:09
1/4 anonim válasza:
Az emberek szeretnek magukról beszélni,főleg ha problémájuk van.Te vagy az,aki nem beszél másnak a problémáiról,inkább neked beszélnek róla,mert te meghallgatod.De szerintem közöld velük egyszerűen azt,hogy nem érdekel téged a problémájuk.
2/4 anonim válasza:
Mert nem küldöd el őket. Mindenkinél bepróbálkoznak. Nincs benned semmi különleges. Ha zavar, akkor ne hallgasd meg őket. Ennyi.
3/4 anonim válasza:
Én megmondom az egyenes igazságot.
Egy az, hogy ő kérdezte, másik, hogy azért tőlem mert a valóságot akarja hallani.
Hálátlanok meg mindig is lesznek.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz Srácok!
2017. júl. 17. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!