Hogyan találhatnám meg ezt a csajt, akiről semmit nem tudok?
Ma a fogorvosi váróban leült oldallal velem szembe egy cigánycsaj.
Nála szebb lányt még nem láttam, se fehére, se romát.
Kijött a fogorvos asszisztens és megkérdezte a nevemet, majd visszament, onnantól kezdve elég sokat szemeztem a csajjal (mert azelőtt nem is nagyon vett észre) és elköszönésnél is hangosan köszönt, szemtől szembe toltuk azt is, pedig többen is voltak.
Őszintén megmondom, hogy miért nem kezdtem el vele beszélgetni, miközben simán ott volt a lehetőség.
Szimplán azért, mert roma. Mármint nem emiatt, hanem amiatt, hogy elkezdtem rajta agyalni, hogy 'Mi lesz, ha?'/'Mi van, ha?'. Normálisnak tűnt, de szívtam én már meg normálisnak tűnő cigánylánnyal, azóta óvatosabb vagyok.
Nyilván, ahogy hazaértem megbántam, hogy nem léptem ott, mert még a nevét sem tudom, sőt még soha nem is láttam a környéken (tehát ismerőseim ismerősei között is felesleges kutatnom), pedig ez eléggé vidék.
Ő tudja a nevemet, most abban reménykedem, hogy bejelöl Facebookon.
17/F
Gondolkodom, hogy a fogorvosi rendelőt kérdezem meg a nevét illetően.
Megpróbálhatod megkérdezni, de nem hiszem hogy megmondják.
Menj vissza jövőhéten ilyenkor, hátha többször is járnia kell, mert akkor hetente (vagy akár kéthetente) ugyanabban az időben van időpontja. Bár ez se biztos, mert én pl. így kaptam mikor jártam, de tesóm már nem.
Nálunk nem így adják az időpontokat, ráadásul ő nem is időpontra jött, hanem rendelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!