Miért tartják ijesztőnek a csendes embereket?
A volt osztályomban sok beszólogatást kaptam amiatt, hogy elég csendes vagyok, csak a barátnőimmel tudtam rendesen beszélgetni. És többször is hallottam már, hogy azok az emberek, akik utáltak, arról beszélnek, hogy milyen ijesztő vagyok..
Az érettségi banketten is azt csinálták pár napja, hogy volt az étteremben pár biliárdasztal meg csocsó is és megittam egy nagyobb pohár sört meg egy koktélt meg előtte pezsgőztünk is és soha nem szoktam alkoholos italokat inni, szóval ennyitől is kicsit rosszul lettem és leültem az egyik biliárdasztal mellé, erre az egyik gyerek az osztályból, aki folyton beszólogatott, kitalálta, hogy menjenek biliárdozni és direkt ahhoz az asztalhoz mentek játszani, amelyik mellett ültem. És nem akartam felállni onnan, mert úgy voltam vele, én voltam ott hamarabb, meg van még azon kívül 3 másik biliárdasztal, ha zavarom őket, menjenek azokhoz, szóval ott maradtam, elővettem a telefonomat és írtam a szüleimnek, hogy értem jönnek-e, meg utána játszottam, erre egyszer csak hallom, hogy az a pár idióta rólam beszél és azt hiszik, őket nézem és olyanokat mondtak, hogy tök ijesztő, hogy így bámulom őket, meg hogy ha látom, hogy odamennek játszani és nem akarok velük beszélgetni, miért nem húzok el onnan a f4szba, meg ilyenek, tökre olyan vagyok, mint valami sorozatgyilkos...Amúgy mellesleg kb fél méterre ültem tőlük és ilyen közelről azért lehet látni szerintem, hogy valaki egyáltalán lefelé néz a telefonjára, vagy másokra..
Ezután úgy tettem, mintha keresném barátnőméket, hogy elmehessek a közelükből és pár perc múlva visszamentem ugyanoda, de nem a régi helyemre ültem vissza, hanem a csocsóasztalok mellé és akkor hirtelen úgy döntöttek, hogy csocsózni akarnak és megint direkt ahhoz a csocsóasztalhoz mentek, ami mellett én ültem és továbbra is én voltam a téma, hogy miért bámulom őket és az egyik csaj meg is szólított és megkérdezte, hogy irigy vagyok a ruhájukra, vagy mit nézem őket? Erre mondtam, hogy qrvára nem őket nézem, erre elkezdtek röhögni meg mondták, hogy aha perszeee, látták, hogy bámulom őkeeet..
És az általános iskolai osztályomban is volt néhány r1banc, akik utáltak pusztán emiatt, mert visszahúzódóbb vagyok és ők is mondták már párszor, hogy ijesztő vagyok, mert sose szólalok meg..
Amúgy sem igazán értem a hozzájuk hasonló emberek gondolkodását, de ez már tényleg magas :D Valaki elmagyarázná, mi az ijesztő abban, hogy valaki nem pofázik állandóan? Meg a banketten lévők miért állították azt, hogy nézem őket? Mint már mondtam, egy kicsit többet ittam a kelleténél, de nem voltam annyira beállva, hogy ne tudjak magamról és azt se tudjam, hova nézek meg hova nem...
19L
Köszönöm a válaszokat :) De amúgy ha annyira kiszámíthatatlannak tartanak meg ijesztőnek, akkor nem félnek, hogy előbb-utóbb megunom a hülyeségüket és összefutnak velem egy csendes, sötét helyen? XD
Utolsó, én se szoktam ilyen bulikba járni meg ilyesmi :) Csak a banketten muszáj volt mindenkinek ott lenni, már csak azért is, mert az osztályfőnök is most találkozott velünk utoljára úgy, mint az osztálya, meg anyám már ki is fizette a bankett árát még régebben, ami nem volt túl olcsó :D
Mert neked nincsenek erőszakos gondolataid, amikor valaki több emberrel együtt undorító dolgokat mond rólad meg akármit csinálsz, mindenbe belekötnek? :D
Amúgy eddig sose verekedtem, még csak a hangomat sem emeltem fel, amikor valaki felidegesített, de nyilvánvalóan egy labilis idegbeteg vagyok :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!