Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csendes vagyok? 17f

Csendes vagyok? 17f

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a kinézetemmel, testalkatommal, stílusommal, hasonlókkal semmi bajom nincsen sőt, több igen csinos barátnőm lehetett volna az elmúlt időben,és nekem csak a kisujjam kellett volna mozdítanom.Viszont megfogalmazni sem tudom mi is a problémám, egyszerűen vannak emberek akikkel nagyon eltudok lazulni, akik elött nem szégyenlek semmit, legyen az fiú vagy lány, és van akihez 1 értelmes mondatot nem tudnék szólni, és ha az illető most beszél velem elsőnek mondjuk azt kérdezi:Te mindíg ilyen csendes vagy? ... énmeg nagyon erre sem tudok mot mondani csak szánalmasnak tartani magam és nemtudom ez mitől lehet.. pedig rengeteget gondolkodtam már de nem tudom kiötleni ez mitől lehet... Régebben sokkal rosszabb volt a helyzet szóval rengeteg a változás és ez így van nagyjából óvodás korom óta.

2017. jún. 22. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, de pár év alatt tudatosan sikerült javítanom a helyzeten. A probléma az, hogy azon gondolkozol hogy mások mit gondolnak. Próbálsz figyelni arra, hogy mit mondasz, ahelyett hogy kinondanád. Minél több emberrel beszélsz, minél több pozitív visszajelzést kapsz annál többet fog a helyzet javulni, az önbizalmadat kell növelni.
2017. jún. 22. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy.
2017. jún. 22. 02:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kezdesz olyanba ami felszínes lesz.

15-17 évesen inkább csak csajozni lehet nem életed párját keresni (vannak kivételek is)

A "mindig csendes vagy" ra meg szintén felszínes választ tudtál volna adni mert nem volt elég idő átgondolni vagyvalós érdelődés, csak ilyen beszélgessünk vmiről a téma.

Nem baj az ha vki alapos

2017. jún. 22. 07:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én értem és tudom hogy valami ilyesmi dolog van de én arra lennék kíváncsi miért van ez, más ilyen idős tiszta csöves kinézettel meg viselkedéssel is olyan bátor hogy én érzem magam kellemetlenül miatta mondjuk egy osztályban.. ennyire kitűnnék az átlagból vagy nemtudom, én így érzem jól magam, csak arra voltam kíváncsi mi lehet ez, velem született fogyatékosság vagy mire gondoljak ...
2017. jún. 22. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Veled született tehetség.

Bontakoztasd ki, vannak igen jó oldalaid.

2017. jún. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!